Αναζήτηση:
To Pete’s Dragon θα σε συναρπάσει… μόνο στο Vodafone TV!
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018
01:12
Για χρόνια ο ξυλογλύπτης Mr. Meacham (Robert Redford) διηγείται στα παιδιά της περιοχής διάφορες ιστορίες, με πρωταγωνιστή ένα δράκο που ζει στο δάσος. Όλοι, μέχρι και η κόρη του Grace (Bryce Dallas Howard), θεωρούν πως οι ιστορίες του είναι απλά, χαριτωμένα παραμύθια.

Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσουν τον Pete, ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι, χωρίς οικογένεια και σπίτι, που ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο, τον Elliot. Μάλιστα, ακόμα πιο παράξενο είναι το γεγονός πως ο Elliot μοιάζει πολύ με το δράκο που διηγείται ο Mr.Meacham στα παραμύθια του.

Το Pete’s Dragon αποτελεί μια επιτυχημένη διασκευή του ομώνυμου μιούζικαλ της Disney του 1977, σε σκηνοθεσία του David Lowery.Η εντυπωσιακή ιστορία του Pete’s Dragon, με τον οσκαρικό Robert Redford, αποτελεί ένα φαντασμαγορικό ταξίδι, με την κινηματογραφική σφραγίδα της Disney. Αν όμως, έχεις ακόμα αμφιβολίες, οι παρακάτω λόγοι σίγουρα θα σου αλλάξουν γνώμη.
  1. Το Pete’s Dragon είναι μια συγκινητική ιστορία που μπορούν εύκολα να απολαύσουν και οι μεγάλοι, ενώ τα απίστευτα γραφικά του θα εντυπωσιάσουν εσένα και την οικογένειά σου!
  2. Οι κριτικοί ταινιών την έχουν ήδη ανακηρύξει ως μια από τις καλύτερες ταινίες της κατηγορίας της, που της αξίζει μια θέση στο πάνθεον των κλασικών ταινιών της Disney!
  3. Το Pete’s Dragon θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών σου και θα τα μάθει πόσο σημαντική είναι η οικολογία και η φιλία!
Με το Vodafone TV μπορείς να ενημερωθείς έγκαιρα, από τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια, να ανακαλύψεις τα πιο σπάνια ζώα στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, με τη σφραγίδα ποιότητας του Discovery και του National Geographic και να ζήσεις μοναδικές περιπέτειες με τους δημοφιλέστερους παιδικούς ήρωες!

Όλες οι ταινίες, τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, τα κορυφαία blockbusters και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά την προβολή τους στις αίθουσες του cinema, έρχονται σπίτι σου! Και αν είσαι λάτρης των σειρών, απολαμβάνεις τη μεγαλύτερη ποικιλία όχι μόνο ταινιών, αλλά και σειρών με όλους τους διαθέσιμους κύκλους, on demand, για να δεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα