Αναζήτηση:
Survivor: Αποχώρησε η Χατζίδου, επίθεση... όλων στην Ξένια!
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018
12:19


Η Ελένη Χατζίδου πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα μετά το αποψινό συμβούλιο του Survivor, στο οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η γνωστή τραγουδίστρια ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού, σε αντίθεση με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Περιέργως όμως η αποχώρηση πέρασε σε δεύτερη ή ακόμη και σε τρίτη μοίρα, καθώς συνέβησαν πολλά και διάφορα τόσο κατά τη διάρκεια του συμβουλίου όσο και πριν! 

Η Ξένια κλήθηκε να μιλήσει για την απόφασή της να ψηφίσει τον Γιάννη Δρυμωνάκο και ξαφνικά βρέθηκε να απολογείται και στους συμπαίκτες της, αλλά και στους Μαχητές.

Η αιτιολόγηση περί «πείνας» και δυσκολίας στη ζωή στην παραλία, στοιχεία που την έκαναν να ψηφίσει τον Δρυμωνάκο δεν έπεισαν τον Μουρούτσο και τον Κρητικό, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών, ενώ στην προσπάθειά της να δικαιολογηθεί, η τραγουδίστρια των REC αντί να ξεμπλέξει τα πράγματα τα έκανε χειρότερα, καθώς άλλαξε τον λόγο που ψήφισε τον Δρυμωνάκο, λέγοντας ότι δεν ήθελε να ψηφίσει κορίτσι.

Μέσα σε όλα ήρθε και το «κράξιμο» από τους Μαχητές και τον Θοδωρή, που είπε ότι ο Γιάννης είναι ο παίκτης που έχει βελτιωθεί πιο πολύ από κάθε άλλον από την αρχή του παιχνιδιού και δεν ξέρει γιατί τον ψήφισε η Ξένια. «Συνηθίζει να μας ξαφνιάζει με τις επιλογές της», πρόσθεσε, ολοκληρώνοντας το... στόλισμα. Μετά από αυτά η Ξένια που έδειχνε να τα έχει χαμένα, ρωτήθηκε από τον Τανιμανίδη αν θα άλλαζε την ψήφο της αν είχε τη δυνατότητα και απάντησε... ναι!

Νωρίτερα, είχε δημιουργηθεί ακόμη μία παρεξήγηση, με πρωταγωνίστρια και πάλι την Ξένια, η οποία κατηγόρησε ευθέως τους άντρες της ομάδας της ότι κάποιος της πήρε το ρύζι της. 

Στην παραλία εκείνη τη στιγμή μαζί της και με την Κατερίνα Δαλάκα ήταν ο Στέλιος Κρητικός, ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Γιάννης Τσίλης, με τους παίκτες να μένουν αγάλματα από την κατηγορία και τον Κρητικό να βάζει τις φωνές στην συμπαίκτριά του, γιατί τον προσβάλλει, την ίδια ώρα που οι άλλοι δύο προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι δεν είναι σωστό να κατηγορεί τα αγόρια αποκλειστικά για ένα τέτοιο συμβάν.


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Survivor - 2018