Αναζήτηση:
Μάχη για την παρουσίαση του "Survivor Πανόραμα"!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018
18:29

Οι μέρες του "Survivor" πλησιάζουν και μαζί του έρχεται και το "Survivor Πανόραμα" με το σχολιασμό του παιχνιδιού και τη φιλοξενία όσων αποχωρούν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος "Στη Φωλιά των Κου-Κου" αποκάλυψε όχι μία, αλλά δύο υποψήφιες για τη θέση της παρουσιάστριας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα: Μπάγια Αντωνοπούλου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η πρώτη επιλογή του σταθμού και η δεύτερη επιλογή του Αντζούν Ιλιτζαλί.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο ΣΚΑΙ για να αναλάβει το Survivor Πανόραμα. Πάμε όμως τώρα να δούμε ποια είναι η εκλεκτή του Ατζούν. Έχει να γίνει μάχη στήθος με στήθος. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε:

«Το Survivor Πανόραμα είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ και ήθελε να έχει μια δημοσιογράφο και όχι τόσο παρουσιάστρια, όπως ας πούμε ήταν πέρυσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Τούρκος ο οποίος ούτως ή άλλως από πέρυσι είχε δείξει την προτίμηση του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου λέει αφού η κοπέλα το ξέρει το πράγμα, ήταν εκεί, για ποιον λόγο να μην το κάνει, αφού θα μπορεί να πει και μερικά δικά της πράγματα από την εμπειρία που έζησε.» συμπλήρωσε.

Πηγή: www.tvnea.com
Vodafone TV. Δες το 1ο επεισόδιο της αποκλειστικής σειράς The Truth About The Harry Quebert Affair
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα