Αναζήτηση:
Παρουσιάστηκε στον Τύπο το 'Still Standing' - Οι δημοσιογράφοι...έπεσαν στην καταπακτή!
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
18:28


Την Πέμπτη ,12 Οκτωβρίου, οι συντελεστές του “Still Standing” και ο ΑΝΤ1 έδωσαν την ευκαιρία στους δημοσιογράφους να δουν από κοντά και να παίξουν στο πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεως, στο πλαίσιο του media day που οργανώθηκε για τον σκοπό αυτό.

Η παρουσιάστρια του “Still Standing”, Μαρία Μπεκατώρου ήταν εκεί για να υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και να τους ανεβάσει κατευθείαν στην «αρένα» του παιχνιδιού.

Όλοι πήραν τις θέσεις τους στο «ρινγκ» του “Still standing” και έπαιξαν, κυριολεκτικά, μέχρι τελικής πτώσης. Ταχύτητα, σασπένς, αδρεναλίνη αλλά και πολύ γέλιο γέμισαν το πλατό, όταν άνοιγε η καταπακτή στο σημείο που στέκονταν και έπεφταν στο «κενό».

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι από κάθε Μέσο είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στην παρουσιάστρια, η οποία έλυσε όλες τις απορίες σχετικά με το concept του νέου τηλεπαιχνιδιού και μοιράστηκε μαζί τους τη μέχρι τώρα εμπειρία της .


Το επιτυχημένο game show, με προβολή σε 20 χώρες, ήρθε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας, με δυνατές στιγμές, καθώς μία λάθος απάντηση αρκεί για να χάσουν οι παίκτες τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Εμείς όμως, παραμένουμε όρθιοι και απολαμβάνουμε καθημερινά, στις 18.00, το “Still Standing”, μόνο στον ΑΝΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι!


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Still Standing