Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

14:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Upgrade
Έπειτα από μια ταραχώδη πτήση, οι επιβάτες ενός αεροσκάφους συνειδητοποιούν ότι, στη διάρκεια των λίγων ωρών που βρίσκονταν στον αέρα, ο κόσμος που άφησαν πίσω τους μεγάλωσε πέντε χρόνια. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου... 
14:05
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Arrivederci, Fiero
Όταν η Fiero του Marshall τα φτύνει λίγο πριν τα 200.000 μίλια, η παρέα αφηγείται όλες τις αναμνήσεις που είχαν με το αυτοκίνητο, σηματοδοτώντας το τέλος εποχής.
14:25
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Moving Day
Ο Barney θα λάβει δραστικά μέτρα για να αποφύγει την μετακόμιση του Ted στο διαμέρισμα της Robin. Εν τω μεταξύ, ο Marshall και η Lily ανακαλύπτουν τα συν και τα πλην του να έχουν δικό τους διαμέρισμα.
14:50
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the boobies
Η Ρέιτσελ παραιτείται από τη δουλειά της στο καφέ ελπίζοντας να βρει κάτι καλύτερο. Τα κορίτσια της παρέας προκαλούν τα αγόρια να παίξουν πόκερ. Ο Τσάντλερ αντιλαμβάνεται πως ο Ρος εξακολουθεί να έχει αισθήματα για τη Ρέιτσελ...
15:00
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Benign Prerogative
Η καθημερινή ζωή του Δημοκρατικού Τζεντ Μπάρτλετ, της οικογένειάς του και του επιτελείου του, μετά την άνοδό του στην Προεδρία των Η.Π.Α. Τα σκάνδαλα, οι απειλές και τα παιχνίδια ισχύος που λαμβάνουν χώρα σε συνεχή βάση...
15:15
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the candy hearts
Ο Τσάντλερ παίρνει προαγωγή αλλά τελικά παραιτείται μιας και αισθάνεται πως αν δεχθεί τη θέση θα δουλεύει μια ζωή σε τρελούς ρυθμούς. Η Μόνικα προσπαθεί να εντυπωσίασει έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου με τις ικανότητες της ως σεφ αλλά οι αντιδράσεις του την προβληματίζουν. Ο Ρος βγαίνει με μια κοπέλα που του ζητάει να της μιλάει βρώμικα στις ιδιαίτερες στιγμές τους και ζητάει τη βοήθεια του Τζόι. Η Ρέιτσελ παραιτείται από τη δουλ... Περισσότερα
15:40
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Till Death Do Us Part
Καθώς η Olivia αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών της, επιτέλους ανακαλύπτει τι ακριβώς σχεδιάζουν οι Jake και Rowan. Όμως, με τα σχέδιά τους ήδη σε ισχύ, η Olivia αναγκάζεται να κάνει μια παράτολμη προσπάθεια για να τους σταματήσει.
16:00
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Results
Την παραμονή των εκλογών για τη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων, μια απρόσμενη εξέλιξη υποχρεώνει τον πρόεδρο Κίρκμαν να σκεφτεί το ενδεχόμενο πλήρους ακύρωσής τους. Παράλληλα, η είδηση του θανάτου του Ματζίντ Νασάρ διαρρέει.
16:25
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Library Fountain
Όταν ο Seth μαθαίνει ότι οι άνθρωποι στην πόλη του και στο πρώην δημοτικό σχολείο του στο Λίνκολν της Νεμπράσκα έχουν αρρωστήσει σοβαρά από μόλυνση στο νερό, επικεντρώνεται στην αναζήτηση δικαιοσύνης.
17:10
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Nazi on the Honeymoon
"Ο Booth και η Brennan επιλέγουν το μυστήριο αντί ενός παραδοσιακού μήνα του μέλιτος όταν βοηθούν έναν ντετέκτιβ στο Μπουένος Άιρες - και θαυμαστή της Brennan - σε μια έρευνα ανθρωποκτονίας.
17:10
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Grimm Jobs
Από τους αδερφούς Grimm στους Griffin, τρία κλασικά παραμύθια, μεταξύ άλλων 'Ο Jack και η Φασολιά', η 'Κοκκινοσκουφίτσα' και η 'Σταχτοπούτα', παρουσιάζονται σε μία νέα εκδοχή με τον τρόπο του Quahong.
17:30
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Yellow Subterfuge
Ο διευθυντής Skinner υπόσχεται στους μαθητές ότι ο πιο υπάκουος από αυτούς θα κάνει βόλτα με υποβρύχιο. Όταν ο Skinner δίνει σε όλους λευκό μητρώο, ο Bart πιστεύει ότι οι αταξίες του παρελθόντος θα ξεχαστούν αν καταφέρει να μην κάνει άλλες.
17:55
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Killer App
Η BAU ερευνά τους πυροβολισμούς σε έναν εργασιακό χώρο οι οποίοι προέρχονται από ένα υπερσύγχρονο drone στο Silicon Valley.
18:00
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Dude in the Dam
"Ο Booth και η Brennan ερευνούν τον φόνο ενός δωρητή σπέρματος, αλλά τα ψέμματα που έλεγε το θύμα, μεγαλώνουν κατά πολύ τη λίστα με τους υπόπτους.
18:40
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mudmare
Ο Louis και ο Harvey λογομαχούν για τις νέες δυναμικές στην εταιρεία. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του Mike του φέρνει αναπάντεχες νέες δουλειές. Και η θέση της Rachel αμφισβητείται από έναν ανυπάκουο συνεργάτη.
18:45
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Trouble Brewing
Οι κορυφαίοι 20 επισκέπτονται το ιστορικό ζυθοποιείο Anheuser-Busch για την πρώτη τους ομαδική δοκιμασία, κατά την οποία θα κληθούν να ετοιμάσουν ένα γεύμα για 100 εργαζόμενους, το οποίο θα βασίζεται στην μπίρα.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 27 αποτελέσματα [Επόμενα]