Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:15
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: From Pocket Squares To Pocket Listings
Αμέσως μετά τον καβγά του στη μέση του δρόμου με τον Fredrik, ο Luis αντιμετωπίζει ακόμα περισσότερα δράματα όταν ο Ryan τον καλεί για μια αμοιβαία κερδοφόρα προσφορά.
05:15
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with Rachel's date
Η Φοίβη βγαίνει με έναν βοηθό σεφ από το εστιατόριο της Μόνικα, τον Τιμ. Η Μόνικα θέλει να τον απολύσει αλλά εξαιτίας της Φοίβη το καθυστερεί. Όταν η Φοίβη αποφασίζει να τον παρατήσει, τσακώνεται με τη Μόνικα για το ποια από τις δύο θα του πει πρώτη τα δικά της άσχημα νέα. Η Ρέιτσελ έχει ραντεβού με ένας ηθοποιό από τη σειρά «Μέρες της ζωής μας» και ο Ρος σκέφτεται για πρώτη φορά πως με όποιον βγαίνει η Ρέιτσελ, θα βγαίνει ανα... Περισσότερα
05:35
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the Halloween party
Η Μόνικα και ο Τσάντλερ αποφασίζουν να κάνουν ένα μασκέ πάρτι. Η Φοίβη συναντάει τυχαία την Ούρσουλα η οποία την καλεί στον γάμο της. Η Φοίβη για να της ανταποδώσει την πρόσκληση την καλεί στο πάρτι της Μόνικα. Ο Έρικ, ο αρραβωνιαστικός της Ούρσουλα, είναι ιδιαίτερα γοητευτικός και η Φοίβη τον ερωτεύεται. Δεν ξέρει τι να κάνει όταν μαθαίνει πως η αδελφή της του έχει πει δεκάδες ψέματα για τη ζωή της. Η Ρέιτσελ προσπαθεί να ... Περισσότερα
06:00
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Swarley
Ο Barney αποκτά καινούργιο ψευδώνυμο. Ο Marshall ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ραντεβού μετά τη Lily, ενώ ο Ted και ο Barney τον προειδοποιούν να προσέχει.
06:00
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Day In The Life
"Στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, η τελική ιστορία του κάθε χαρακτήρα αρχίζει να ξετυλίγεται. Ο Booth αναλαμβάνει δράση όταν ο Kovac δραπετεύει.
06:25
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Atlantic City
Ο Marshall και η Lily αποφασίζουν επιτέλους να παντρευτούν, οπότε όλη η παρέα πάει στην Atlantic City.
06:25
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Flippity-Flop
Η περίπλοκη σχέση της Jill και του Roger δοκιμάζεται όταν τελικά ολοκληρώνουν μια επιδρομή της Δίωξης Ναρκωτικών, η οποία έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή ενός καταδίκου.
06:45
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Wire
Η Maya πείθει έναν πληροφοριοδότη να φορέσει μικρόφωνο παρακολούθησης για μια συνάντηση με τον Savvy.
07:10
Επεισόδιο 23ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Golf for It
Η Marie ζητά από τα αγόρια να της βάψουν το καινούριο της ράφι, αλλά εκείνα θέλουν να πάνε για γκολφ. Όμως, νιώθουν ένοχοι όταν φεύγουν και αρχίζουν να μιλάνε για το πόσο την αγαπάνε.
07:30
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Admission of Guilt
Οι Harvey και Mike προσπαθούν να βρουν ισορροπία όταν συνεργάζονται σε μία ομαδική αγωγή. Ο Louis χρειάζεται τη βοήθεια της Rachel για να εντυπωσιάζει έναν πελάτη στην ετήσια παρουσίαση. Και η Donna με τον Benjamin βελτιώνουν το προϊόν τους.
07:35
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Home
Όταν η Marie και ο Frank αποφασίζουν να μετακομίσουν στο Νιου Τζέρσι, η οικογένεια αρχικά χαίρεται, αλλά αργότερα στενοχωριούνται περισσότερο απ' όσο περίμεναν και τους κάνει εντύπωση.
08:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Sky's the Limit
Οι εναπομείναντες ερασιτέχνες μάγειρες χωρίζονται σε δύο ομάδες και καλούνται να σερβίρουν 100 μερίδες σε πεινασμένους πιλότους, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων της Αεροπορικής Βάσης March.
08:00
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Deputy Mayor
Τώρα που ο Μπόμπι είναι εκτός παιχνιδιού, ο Αντιδήμαρχος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προς όφελός του. Την ίδια στιγμή, η Τζέσικα ερευνά μια δολοφονία στο Νορθ Παρκ.
08:15
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Set Up
"Όταν ο Russell ανακαλύπτει ότι ο Timmy έχει αδελφή , προσπαθεί να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εν τω μεταξύ , ο Jeff και η Audrey κανονίζουν ραντεβού για τη Liz .
08:40
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Beating the System
"Όταν ο Jeff και η Audrey μαθαίνουν πως η παρένθετη μητέρα είναι έγκυος, αλλάζουν οι ζωές τους .
08:45
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: People Like Me
Ενώ βρίσκεται κοντά στο να εκπληρώσει τη δέσμευσή της να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, η Olivia έχει να αντιμετωπίσει καινούρια προσωπικά προβλήματα όταν η Mellie απαιτεί την απομάκρυνση του Cyrus μια για πάντα.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 106 αποτελέσματα [Επόμενα]