Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:10
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Surprise Bitch, I'm in the Pool
Ο 2ος κύκλος ξεκινά με τον Ryan να σαμποτάρει τον Fredrik πηδώντας μέσα στην πισίνα του σπιτιού που θέλει να πουλήσει.
05:15
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the chick and the duck
Η Μόνικα ελπίζει σύντομα να βρει μια καλύτερη δουλειά. Ο Τζόι και ο Τσάντλερ αποκτούν δυο κατοικίδια, μια κότα και μια πάπια. Ο Τζόι έχει πρεμιέρα στο θέατρο και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Φοίβη αντιμετωπίζει προβλήματα με το δημόσιο.
05:40
Επεισόδιο 22ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with the screamer
Την ημέρα που ο Τζόι παίζει στο έργο, τα φιλαράκια κανονίζουν να πάνε να το δουν όλοι μαζί. Ο Τζόι προσκαλεί την Κέιτ, ο Ρος είναι εκεί με τη συνοδό του και η Ρέιτζελ πρέπει να φέρει κι εκείνη έναν συνοδό. Τελικά εμφανίζεται με έναν περίεργο τύπο, τον Τόμι. Ο Τζόι και η θεατρική του ομάδα παίρνουν πολύ άσχημες κριτικές για τις επιδόσεις τους. Ο Τζόι καταλήγει να κουβεντιάζει όλο το βράδυ με την Κέιτ. Η Ρέιτσελ σταματά να βλέπε... Περισσότερα
06:00
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Big Beef at the Royal Diner
Τα λείψανα ενός διάσημου τηλεοπτικού σεφ ανακαλύπτονται σε ένα τοπικό πάρκο και η ομάδα πρέπει να ψάξει για στοιχεία σε εστιατόρια για τα οποία είχε γράψει κριτικές.
06:00
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Close to Home
Η ομάδα θέτει έναν πληροφοριοδότη υπό προστασία στη διάρκεια μιας έρευνας για φόνο.
06:35
Επεισόδιο 23ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Magician's Code - Part 1
Ενώ ο Μάρσαλ είναι στο Ατλάντικ Σίτι με τον Μπάρνεϊ, η Λίλι ετοιμάζεται να γεννήσει κι εκείνος προσπαθεί απεγνωσμένα να γυρίσει στη Νέα Υόρκη προτού έρθει το μωρό στον κόσμο. Ο Τεντ και η Ρόμπιν προσπαθούν να κάνουν τη Λίλι να ξεχαστεί.
06:45
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Both Sides Now
Η Meredith και η Bailey έρχονται σε σύγκρουση όταν οι ασθενείς και των δύο χρειάζονται μεταμόσχευση ήπατος. Ο Owen ζητά τη βοήθεια των υπολοίπων γιατρών όταν θα χρειαστεί να κάνει babysitting στη μικρή Harriet και η Amelia δυσκολεύεται να πει στον Owen κάποια σημαντικά νέα.
06:55
Επεισόδιο 24ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Magician's Code - Part 2
Την ημέρα του μελλοντικού γάμου του Μπάρνεϊ, όταν η σύζυγός του αποκαλύπτεται επιτέλους, η παρέα αναπολεί την εποχή που ενθάρρυνε τον Τεντ να ακολουθήσει την καρδιά του και να κυνηγήσει εκείνη που είχε φύγει.
07:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: In the Graveyard
Ο δρ Μαξ Γκούντγουιν είναι ο ιδεαλιστής νέος διευθυντής ενός δημόσιου νοσοκομείου των Η.Π.Α. Αποφασισμένος να δώσει νέα πνοή στο ίδρυμα, θα πρέπει να διαταράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες και να αποδείξει ότι είναι έτοιμος για όλα. 
07:30
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Fairies
Τα δίδυμα παίζουν τις νεράιδες στο θεατρικό του σχολείου και ο Frank λέει στον Ray ότι έτσι θα γίνουν γκέι.
08:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #2.14
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ο δρ Μαξ Γκούντγουιν είναι ο ιδεαλιστής νέος διευθυντής ενός δημόσιου νοσοκομείου των Η.Π.Α. Αποφασισμένος να δώσει νέα πνοή στο ίδρυμα, θα πρέπει να διαταράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες και να αποδείξει ότι είναι έτοιμος για όλα. (42'''')
08:00
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Unpleasant Surprises
Όταν η Jennifer μαθαίνει ότι τα αγόρια της παρέας δεν έχουν κανονίσει τίποτα για το τελευταίο εργένικο σαββατοκύριακο του Adam, οργανώνει ένα διήμερο γεμάτο διασκέδαση.
08:25
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Timmy Quits
Ο Timmy ανακαλύπτει ότι ο Russell τον παρακολουθεί με μια συσκευή εντοπισμού, ο Adam προσπαθεί να επιλέξει κουμπάρο και η Audrey νιώθει να απειλείται από μια παλιά φίλη του Jeff.
08:40
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου:  Much Ado About Murder
Όταν ένας πρώην σταρ του κινηματογράφου που τον είχε κερδίσει το θέατρο δολοφονείται μυστηριωδώς, ο Castle και η Beckett πηγαίνουν στα παρασκήνια και μαθαίνουν ότι ο σταρ ανησυχούσε για πολλά περισσότερα πράγματα εκτός από τους ρόλους του.
08:45
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bad Boys
Οι διάφορες πολιτικές εμποδίζουν την ομάδα στην προσπάθειά της να σώσει μια έφηβη που απήχθη από ληστές. Οι Voight και Platt προσπαθούν να δικαιώσουν τον Olinsky.
09:00
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.4
Η Βάιολετ βλέπει την Τσαντρίκα να μπαίνει το δωμάτιο του Τζον τη νύχτα και ενημερώνει τη μητέρα του. Μόλις η Μάργκαρετ το μαθαίνει, αποφασίζει να φύγει από το Δελχί, αφήνοντας στον Τζον μόνο μία επιλογή: να αποκαλύψει την αλήθεια.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 124 αποτελέσματα [Επόμενα]