Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Άννα Φάρις

1 

Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz που μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και γάμου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο διάσημου ζευγραριού μετά από οκτώ χρόνια.
Μπορεί να την έχουν επισκιάσει κατά καιρούς άλλες παρουσίες πιο... αισθησιακές στις ταινίες του Scary movie, όπως η Carmen Electra ή η Kathleen Robertson, η ίδια όμως καταφέρνει να έρχεται πάντα στο προσκήνιο και την σεξουαλική της ανιδεότητα.
Από τις top 20 χειρότερες αυτή βρέθηκε στην #1 θέση. Πρόκειται για την αφίσα της ταινίας "43" όπου και πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Hugh Jackman, Kate Winslet, Naomi Watts, Emm Stone, Anna Faris, Josh Duhame, Kate Bosworth, Richard Gere, Uma Thurman, Jason Sudeikis και πολλοί άλλοι.
Μια ρομαντική κομεντί που ξεχωρίζει από τις άλλες στο ότι προσπαθεί να δει τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, άλλοτε με πολύ αστείες σκηνές και άλλοτε με αμήχανες.
Ο κληρονομικός Δικτάτορας της Γουαντίγια Στρατηγός Ναύαρχος Αλαντίν, πιεσμένος από την απειλή των ΗΠΑ ότι θα εισβάλλουν στη χώρα του, αναγκάζεται να ταξιδέψει μέχρι την Νέα Υόρκη για να παραστεί στον ΟΗΕ και να δώσει εξηγήσεις για τα ΟΜΚ που ετοιμάζει.
Για το περιοδικό 'Flaunt' πόζαρε η 35χρονη, Anna Faris, η οποία αυτόν τον καιρό είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, γεννήθηκε στη Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών.
1