Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Εντ Χελμς

1 

  Ed Helms έρχεται με τη νέα Griswold οικογένειά του στις αίθουσες.
 Ακόμα ένα clip του «Vacation» και ο Ed Helms συγκρίνει τις ικανότητες του στην οδήγηση με εκείνες του Vin Diesel.
Πρώτο απόσπασμα για το «Vacation», και ο Chris Hemsworth μας αποκαλύπτει πως ξεκινάει γι’ αυτό καλά η μέρα.
O Rusty παίρνει όλη την οικογένειά του σε έναroad trip για να ζωντανέψει λίγο τα πράγματα με τη γυναίκα του και για να επανασυνδεθεί με τους γιους του.
Από τους σεναριογράφους του «Horrible Bosses» έρχεται το νέο «Vacation», που ακολουθεί τον ενήλικα πια Rusty Griswold, που ενσαρκώνει ο Ed Helms.
Πριν από τέσσερα χρόνια κάνει την εμφάνισή του το "The Hangover". Αυτή η πραγματικά "καμένη" κωμωδία που με έκανε να κρατάω τη κοιλιά μου από τα γέλια. Τέσσερις τύποι, ένας γάμος, ένα bachelor πάρτυ, το Λας Βέγκας και… ένα απίστευτο hangover στα κεφάλια τους.
“Wolfpack is back .. motherfuckers!”. Κι αυτό περίπου συνοψίζει το τι συμβαίνει στην τρίτη ταινία Hangover. Η δεύτερη ταινία είχε κατηγορηθεί ότι έμοιαζε με επανάληψη της πρώτης. Στην Bangkok. Με λιγότερο χιούμορ. Αυτή τη φορά ο Todd Phillips αποφασίζει να μην ακολουθήσει την ίδια συνταγή, αλλά να δώσει στην ιστορία του διαφορετικό μονοπάτι.
Τα τρελλά αγόρια του "Hangover"... επιστρέφουν με την τρίτη -και ίσως τελευταία- ταινία της σειράς και οι πρώτες εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους! Προμηνύουν πολύ γέλιο, δράση και ανατροπές!
1