Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

1 

Η εντυπωσιακή ιστορία του Pete’s Dragon, με τον οσκαρικό Robert Redford, αποτελεί ένα φαντασμαγορικό ταξίδι, με την κινηματογραφική σφραγίδα της Disney. Αν όμως, έχεις ακόμα αμφιβολίες, διάβασε τους λόγους που σίγουρα θα σου αλλάξουν γνώμη.
 Δεν είναι όλες οι γυναίκες σαν την Bryce Dallas Howard να τρέχουν να γλυτώσουν απ’ τους δεινόσαυρους φορώντας ψηλοτάκουνα.
 Και οι δυο τους συμμετείχαν στο «The Help» αλλά ίσως εξαιτίας της ξανθιάς κόμμωσης της Chastain εκεί δεν τις μπέρδεψε κανείς.
 Κατά την προώθηση του «Jurassic World» η Bryce Dallas Howard βρέθηκε στην εκπομπή του Conan O’ Brien.
 Η Bryce Dallas Howard και ο Chris Pratt πρωταγωνιστούν στο ολοκαίνουριο «Jurassic World».
 Το «Jurassic World» του Colin Trevorrow μας φέρνει τον Chris Pratt και τη Bryce Dallas Howard.
 Νέο απόσπασμα απ’ το πολυαναμενόμενο «Jurassic World» με τον Chris Pratt και τη Bryce Dallas Howard και οι δεινόσαυροι έχουν ήδη γίνει πολύ επικίνδυνοι.
 Ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard πρωταγωνιστούν στη νέα περιπέτεια του πάρκου των δεινοσαύρων.
Πολλοί είδαν το πρώτο clip αλλά ένας άνθρωπος τουλάχιστον παρατήρησε περισσότερα πράγματα.
Μπορεί το trailer να μη δείχνει τον μεγάλο πρωταγωνιστή της τέταρτης συνέχειας του franchise του Jurassic Park, όμως τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό και ένα σχέδιο του Indominus Rex, του γενετικά μεταλλαγμένου δεινόσαυρου που θα αποτελέσει τον νέο τρόμο του περίφημου πάρκου, αποκαλύφθηκε:
Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως το «Jurassic Park 4» θα λέγεται «Jurassic World», και τώρα έχουμε και άλλες εξελίξεις, καθώς ο κόσμος τον δεινοσαύρων ετοιμάζεται για την πρώτη του επισκέπτρια.
1