Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ντέιβιντ Ογιελόβο

1 

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Μια μητέρα κρατείται στο σπίτι της από έναν δραπέτη που σκότωσε και το δικαστή που είχε οριστεί για τη δική του.
 Ο David Oyelowo απαγάγει την Kate Mara, αλλά εκείνη δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια να περιμένει κάποιον να τη βοηθήσει.
 Ο David Oyelowo έκανε πολλή καλή δουλειά στο «Selma», και η δουλειά αυτή ανταμείφτηκε αφού τώρα έχει στα χέρια του έναν ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Είμαι συγκλονισμένος για την προσβολή που προκάλεσα χρησιμοποιώντας αυτήν την απαρχαιωμένη ορολογία. Εκφράζω την ειλικρινή μου συγγνώμη.
Το A Most Violent Year έχει προγραμματιστεί να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 26 Φεβρουαρίου 2015.
Το Selma έχει προταθεί για 2 Όσκαρ, αυτό της καλύτερης ταινίας και καλύτερης μουσικής, δύσκολα όμως να διεκδικήσει το πρώτο, και θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 5 Φεβρουαρίου 2015.
Ο Τζακ Ρίτσερ, ο ήρωας του Άγγλου συγγραφέα Lee Child, είναι ένας περιπλανώμενος, πρώην στρατιωτικός, άριστα εκπαιδευμένος στα όπλα και τις πολεμικές τέχνες.
Πρώτο trailer για το Paperboy του Lee Daniels που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών με ανάμικτες κριτικές και ομολογουμένως είναι αρκετά παράξενο, με έντονη την αισθητική των ’60s.
O Jack Reacher (Tom Cruise) είναι ένας περιπλανώμενος, πρώην αστυνομικός του στρατού που περνάει τον καιρό του κάνοντας όποια δουλειά βρει.
1