Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Φρανκ Γκρίλο

1 

 Το sequel του «Purge» πλησιάζει με περισσότερα αποτρόπαια εγκλήματα.
Ο Jason Statham δεν είχε και μια εξαιρετική χρονιά φέτος, με το Parker και το Redemption να έχουν χλιαρή υποδοχή από το κοινό, ενώ απεναντίας ο James Franco είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν με το Oz: The Great and Powerful και το This Is the End.
Το νέο trailer του Gangster Squad έχει πιο καθαρή αφηγηματική γραμμή και εστιάζει περισσότερο στη σχέση ανάμεσα στην Grace Faraday (Emma Stone), ερωμένης του αρχιμαφιόζου Mickey Cohen (Sean Penn) με τον αστυνομικό Jerry Wooters (Ryan Gosling).
Νέο trailer του Zero Dark Thirty, της νέας ταινίας της Kathryn Bigelow που μετά την μεγάλη της επιτυχία The Hurt Locker, επανέρχεται στο θέμα του πολέμου στη Μέση Ανατολή με την πραγματική ιστορία της αναζήτησης και εκτέλεσης του Νο 1 εχθρού των ΗΠΑ, του Οσάμα Μπιν Λάντεν, από την ομάδα των πεζοναυτών Navy Team Six.
Ο David Ayer έζησε τα εφηβικά του χρόνια στους επικίνδυνους δρόμους του Νότιου Κεντρικού Λος Άντζελες, έτσι δεν είναι παράξενο που τα σενάριά του όπως το Training Day, το S.W.A.T. ή το Fast and Furious αφορούν πάντα τον υπόκοσμο, τις συμμορίες και τους αστυνομικούς.
Η πολυσυζητημένη νέα ταινία της Kathryn Bigelow που αναφέρεται στον εντοπισμό και την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν από την ομάδα των ειδικών δυνάμεων Navy Seals 6 δείχνει τις πρώτες εικόνες της στο teaser που μόλις κυκλοφόρησε.
1