Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Κλιντ Ίστγουντ

1 

Ο Κλιντ Ίστγουντ, στα 87 του χρόνια, θα εμφανιστεί ξανά μπροστά από τις κάμερες, ύστερα από έξι χρόνια που απείχε από την υποκριτική.
Ο Clint Eastwood μπορεί φέτος να συμπληρώνει τα 85 του χρόνια, ωστόσο παραμένει ενεργός και δημιουργικός, προσφέροντάς μας μια νέα ταινία με το αγαπημένο του θέμα, τον πόλεμο και τις καταστρεπτικές συνέπειες που έχει στον ανθρώπινο ψυχισμό και τη δομή της κοινωνίας.
 Ο Bradley Cooper πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Clint Eastwood, «American Sniper».
 O Clint Eastwood σκηνοθετεί τον Bradley Cooper στο δραματικό και αγωνιώδες «American Sniper».
Ο Bruce Willis μπορεί να γύρισε τις ταινίες "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" αλλά άλλος είναι αυτός που δεν πέθανε από θαύμα!
Ο Dirty Harry του παγκόσμιου κινηματογράφου, μετρώντας πάνω από μισό αιώνα δράσης πίσω και μπροστά από τις κάμερες, αποκαλύπτεται.
Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε το θαύμα του!
Η σύζυγος του Clint Eastwood φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και του κατέθεσε για δεύτερη φορά αίτηση διαζυγίου.
Δεν βασίζομαι στο όνομα του πατέρα μου για την καριέρα μου" λέει ο γιος του διάσημου ηθοποιού.
Και άλλο διαζύγιο βόμβα έπεσε σε διάσημο ηθοποιό, φαίνεται πως έχει πέσει επιδημία!
Το 1960 ο John Sturges διασκεύασε τους 7 Σαμουράι του μεγάλου Akira Kurosawa και έφτιαξε μια σπουδαία ταινία με ένα εξαιρετικό καστ που έγινε τεράστια επιτυχία, ενώ το 1964 ο Sergio Leone στο Για Μια Χούφτα Δολάρια δημιουργούσε έναν μύθο με τον Clint Eastwood διασκευάζοντας το Yojimbo, επίσης του Kurosawa.
Ο Clint Eastwood δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει στην ηθοποιία με το Trouble With the Curve, μια ταινία που σκηνοθετεί ο πολύ φίλος του και μόνιμος παραγωγός των ταινιών του τα τελυταία 17 χρόνια Robert Lorenz, που κάνει εδώ την πρώτη του σκηνοθετική προσπάθεια.
Η κοπέλα που βλέπεται είναι η 18χρονη κόρη του Clint Eastwood και ο κύριος είναι ο φίλος της Tyler Shields, φωτογράφος πολλών διασήμων. Η Fransesca Eastwood είναι ήδη star, αφού πρωταγωνιστεί στο reality της οικογένειάς της, "Mrs Eastwood & Company", αλλά φαίνεται πως ήθελε... και άλλη δημοσιότητα και αποφάσισε μαζί τον φίλο της να κάψουν μια πανάκριβη τσάντα, μεγάλου οίκου, από δέρμα κροκόδειλου, που κοστίζει 100.000 δολάρια.
Τελικά ο Johnny Depp φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος ηθοποιός των Αμερικανών, καθώς στην δημοσκόπηση του The Harris Interactive κατάφερε να πάρει, για δεύτερη μάλιστα συνεχόμενη χρονιά, την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση...
Ένα πολυεργαλείο βρίσκεται στα χέρια του Eastwood από υλικό τόσο αιχμηρό όσο χρειάζεται για να φτάσει ως το κόκαλο των πολιτικών υποθέσεων της Νεότερης Αμερικανικής (και ενδεχομένως Παγκόσμιας) Ιστορίας. Εκείνος όμως στέκει ακαδημαϊκός, φιλήσυχος και άτολμος.
1