Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Σνουπ Ντογκ (Snoop Lion)

1 

Πώς θα λέγεται και πότε θα κυκλοφορήσει το single;
Η Ελένη Φουρέιρα ενώνει τις δυνάμεις της με τον παγκοσμίου φήμης, τον πολυβραβευμένο Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan, σε ένα τραγούδι – έκπληξη με τον τίτλο «Sirens».
Ο Snoop Dogg βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Pharrell Williams στο 13ο αλμπουμ του!
Όχι ότι δεν του το είχαμε… Βασικά το όλο περίεργο στην υπόθεση δεν είναι ότι κάπνισε μαριχουάνα, αλλά το τι ακριβώς έκανε στον Λευκό Οίκο.
Πρώτα την έβρισε, μετά επενέβη ο T.I και ζήτησε συγγνώμη....
Όχι ότι δεν του το είχαμε… Βασικά το όλο περίεργο στην υπόθεση δεν είναι ότι κάπνισε μαριχουάνα, αλλά το τι ακριβώς έκανε στον Λευκό Οίκο.
Hangover" ο τίτλος του και αναμένεται να κάνει αίσθηση.
Οτι είναι ένας μικρός θεούλης το ξέραμε.
Η Cameron Diaz αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι όταν ήταν στο Λύκειο αγόραζε μαριχουάνα από τον  γνωστό ράπερ Snoop Dogg.
Όσοι ξέρατε τον ράπερ Snoop Dogg ως «D-O-double-G», καλύτερα να το ξεχάσετε! Η πνευματική και καλλιτεχνική του αναγέννηση, που συνέβη όσο ήταν στην Τζαμάικα, επέβαλε και μια αλλαγή ονόματος -είναι μουσικός της ρέγκε πλέον την οποία και ευλόγησαν οι ρασταφάρι ιερείς.
Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση η Kate Upton, αλλά αυτή τη φορά συνδίασε το sexiness με το χιούμορ
Ο διάσημος κωμικός συνεργάζεται με τον γνωστό ράπερ για ένα μοναδικό τραγούδι.
Ντυμένος σαν γνήσιος ράπερ με ένα δερμάτινο jacket, φόρμα και αλυσίδες στον λαιμό έφτασε στη Μύκονο με το ιδιωτικό του αεροσκάφος ο Snoop Dogg.
Το μεσημέρι της σημερινής ημέρας κατέφτασε στη Μύκονο ο διάσημος ράπερ, Snoop Dog, κατέφτασε στη Μύκονο.
1