Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Κέισι Άφλεκ

1 

Αποκάλυψε την «κακή κληρονομιά» της οικογένειας με τον αλκοολισμό.
Ο Κέισι Άφλεκ, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών που συμμετείχαν στα γυρίσματα παλαιότερων ταινιών του, αποφάσισε να αποσυρθεί από την παρουσίαση των φετινών βραβείων Όσκαρ.
Ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ήταν εκτός ελέγχου και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του
Όλοι οι νικητές της μεγάλης βραδιάς του Χόλιγουντ. Οι εκπλήξεις και οι ταινίες που κέρδισαν τα περισσότερα βραβεία
 Casey Affleck, Woody Harrelson και Kate Winslet είναι μερικά μόνο απ’ τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο βίαιο θρίλερ «Triple 9».
 Ο Christopher Nolan μας ταξιδεύει στα αστέρια παρέα με τους Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Casey Affleck και Jessica Chastain.
Μια στιγμή και μια μόνο πράξη αρκεί για να καταστραφεί η ζωή κάποιου. Ή πολλών. Ανεπανόρθωτα. Τελεσίδικα. Αυτή τη μεγάλη αλήθεια κάνει πυρήνα της ταινίας του ο David Lowery στο Ain’t them bodies saints (ένας απροσδιόριστος τίτλος που σύμφωνα με τον δημιουργό της ταινίας προέρχεται από το όνομα ενός παλιού καραβιού), παράλληλα με μια ιστορία αγάπης.
Σαν να μην ήταν αρκετό το super cast του Interstellar, της νέας ταινίας του Christopher Nolan, ήρθε να προστεθεί την τελευταία στιγμή και ο Matt Damon στους Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Casey Affleck και Michael Caine
1