Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Νέλσον Μαντέλα

1 

Η ταινία για τη θρυλική ζωή του Νέλσον Μαντέλα με τίτλο Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία έρχεται σε σκηνοθεσία Justin Chadwick.
Η χρονιά που έφυγε είχε πολλά σημαντικά γεγονότα και καταστάσεις που θα θυμόμαστε για πάντα. Είχε όμως και πολύ σημαντικές απώλειες της διεθνούς αναγνώρισης!
Συγκίνηση προκαλεί ένα κόμικ που φτιάχτηκε προς τιμήν του Nelson Mandela από τον Γουίλιαμ Ερνεστ Χένλεϊ. Το συγκεκριμένο κομικ διηγείται ένα περιστατικό από τη ζωή του Νοτιοαφρικανού ηγέτη!
Χιλιάδες κόσμου καταυθάνει από νωρίς στο στάδιο του Σοβέτο, για να αποχαιρετήσει τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής!
Η παρακάτω φωτογραφία, κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς πρόκειται για την τελευταία φωτογραφία του Nelson Mandela, όσο ήταν εν ζωή.
Με αφορμή τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε ένα κείμενο και το ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών άφησε ο Νέλσον Μαντέλα. Ο τελευταίος ήταν ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής και πέθανε μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από μερικές ώρες ο Νέλσον Μαντέλα, οπρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, όπως ενημέρωσε ο νυν πρόεδρος της χώρας σε δήλωσή του!
Οι φωτογραφίες των διαβατηρίων, αλλά και τα ίδια τα διαβατήρια κατ’ επέκταση δεν αποτελούσαν ποτέ ό,τι καλύτερο για τους ταξιδιώτες (ειδικά για τις γυναίκες), για δύο βασικούς λόγους: Η φωτογραφία, αλλά και η ημερομηνία γέννησης που υπάρχουν σε αυτό.
1