Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Έλεν Πέιτζ

1 

Η Καναδή ηθοποιός Έλεν Πέιτζ και η χορεύτρια Έμα Πόρτνερ μόλις παντρεύτηκαν και τον γάμο τους ανακοίνωσαν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και τρυφερά λόγια αγάπης.
Δυο γυναίκες που έχουν δεσμό κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τις συνταξιοδοτικές αποδοχές της μιας όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.
 Έχει χαρακτηριστεί το κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς.
 H Julianne Moore και η Ellen Page γνωρίζονται και ερωτεύονται, αλλά η Moore είναι άρρωστη.
 Ένα φιλμ για ένα έρωτα και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Πραγματικά η επιτυχία μιας εμφάνισης, είναι εύκολο να αντιγραφεί.
Θα γινόταν κάποια στιγμή, και άργησε θα λέγαμε, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ το συμβάν, ωστόσο η Ellen Page βρέθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και συζήτησαν την αποκάλυψη της σεξουαλικής της ταυτότητας.
Η Έλεν Πέιτζ είναι μόνο μία από τις celebrities που παραδέχτηκαν δημόσια ότι είναι λεσβίες, και δεν ντρέπονται καθόλου γι’ αυτό.
Η Ellen Page γιόρτασε τον Αγ. Βαλεντίνο αποκαλύπτοντας στον κόσμο στον κόσμο ότι είναι γκέι.
Μια τρομοκρατική οργάνωση που δεν δείχνει κανένα έλεος στους πλουσίους, με το ταλέντο της Brit Marling ως βασική πρωταγωνίστρια, που πλαισιώνουν και οι Alexander Skarsgard, Ellen Page και Patricia Clarkson.
To καστ του X-Men: Days of Future Past όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Στο ήδη super cast που αποτελούν οι βασικοί σταρ του πρώτου James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Raven/Mystique) και Nicholas Hoult (The Beast), προστέθηκαν τα μέλη των αρχικών X-Men Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman, Anna Paquin, Ellen Page και Shawn Ashmore.
1