Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Φόρεστ Γουιτάκερ

1 

 Έχουμε ακούσει τα καλύτερα για το «Dope» και το νέο trailer δεν μας απογοητεύει.
Μια κωμωδία αφιερωμένη στη κωμικοτραγικότητα της χιπ χοπ γεννιάς του 90΄!
Μια κωμωδία για τη Hip hop γενιά του 90'. 
 Πολλές δυνατές ταινίες ξεκινάνε την πορεία τους απ’ το Sundance, και εμείς οι υπόλοιποι περιμένουμε όλη την υπόλοιπη χρονιά για να τις απολαύσουμε.
Ο Ryan Coogler επιλέγει αυτήν την πραγματική ιστορία για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, την παραγωγή της οποίας έχει κάνει ο Forest Whitaker.
Το Out of Furnace διηγείται την ιστορία των αδελφών Russell (Christian Bale) και Rodney (Casey Affleck) που ζουν σε μια πόλη πνιγμένη σε σύννεφα καπνού από τα φουγάρα της βαριάς βιομηχανίας, στην περιοχή που είναι γνωστή σαν Rust Belt δηλ. «Ζώνη της Σκουριάς».
Ο Orlando Bloom και ο Forest Whitaker είναι οι πρωταγωνιστές του Zulu της ταινίας που θα κλείσει το 66ο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.
Από το Twitter της Oprah Winfrey ήρθε στη δημοσιότητα η φωτογραφία από το σετ του The Butler της νέας ταινίας του Lee Daniels (The Paperboy) που αναφέρεται στην πραγματική ιστορία του Eugene Allen, που διατέλεσε μπάτλερ στον Λευκό Οίκο για 34 χρόνια και στην υπηρεσία οκτώ Προέδρων.
O Eugene Allen γεννήθηκε στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ και το 1952 σε ηλικία 23 χρονών προσελήφθη στις κουζίνες του Λευκού Οίκου για να πλένει πιάτα, να γυαλίζει τα ασημικά και να εφοδιάζει τα ντουλάπια των τροφίμων.
Ο Κορεάτης σκηνοθέτης Jee-woon Kim κάνει την εμφάνισή του και στο Χόλλυγουντ με μια ταινία δράσης, όπως είναι η ειδικότητά του, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger που αυτή τη φορά έχει το αστέρι του σερίφη στο πέτο του και τα βάζει με τους κακούς που φθάνουν στην πόλη του.
Ο Arnold Schwarzenegger επανέρχεται δριμύτερος (?) στον κινηματογράφο μετά τη θητεία του στην πολιτική και αφού τέλειωσε με τα γυρίσματα του The Expendables 2 πήγε κατευθείαν στα πλατώ του The Last Stand, μιας περιπέτειας δράσης από τον Κορεάτη σκηνοθέτη Jee-woon Kim.
1