Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Μαίρη - Λουίζ Πάρκερ

1 

Ως «άκρως ακατάλληλη» χαρακτηρίζεται η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς «Red Sparrow».
Ηηθοποιός πήρε το συγκεκριμένο ρόλο λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αντικαθιστώντας μια σαφώς πιο άσημη συνάδελφό της, τη Μαίρη Λουίζ Πάρκερ.
Οι Πολύ Επικίνδυνοι Συνταξιούχοι, κοινώς RED, επιστρέφουν στη δράση αυτή τη φορά για να ανακαλύψουν ένα φορητό όπλο μαζικής καταστροφής που έχει δημιουργήσει ο παράφρων επιστήμονας Μπέιλυ (Anthony Hopkins) και απειλεί τον κόσμο με καταστροφή.
Πρώτη εμφάνιση του Anthony Hopkins στο νέο trailer του RED 2, στο ρόλο ενός επιστήμονα που είναι τρόφιμος ενός ιδρύματος για ψυχοπαθείς τα τελευταία 32 χρόνια, σατιρίζοντας εμφανώς τον εαυτό του, ενώ έχουμε και τις πρώτες εκτενείς σκηνές με τον Byung-hun Lee, τον νέο μεγάλο αντίπαλο των RED, εκτελεστή και μάστερ των πολεμικών τεχνών που φυσικά δεν θα είναι αρκετά καλός για να αντιμετωπίσει τους ήρωές μας.
Το 2010 οι RED, οι πολύ επικίνδυνοι συνταξιούχοι της CIA έκαναν την έκπληξη και με προϋπολογισμό 58 εκ. δολάρια έφεραν εισπράξεις 199 εκ. πράγμα που υποχρέωνε την Summit να προχωρήσει άμεσα σε συνέχεια.
1