Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ντένις Κουέιντ

1 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος μίλησε και για τη ζήλια του για την Μεγκ Ράιαν
Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς του πλανήτη, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Από τις top 20 χειρότερες αυτή βρέθηκε στην #1 θέση. Πρόκειται για την αφίσα της ταινίας "43" όπου και πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Hugh Jackman, Kate Winslet, Naomi Watts, Emm Stone, Anna Faris, Josh Duhame, Kate Bosworth, Richard Gere, Uma Thurman, Jason Sudeikis και πολλοί άλλοι.
Ο George (Gerard Butler) πρώην μάγος του ποδοσφαίρου δεν τα έχει καταφέρει καλά μετά το ξαφνικό τέλος της καριέρας του από έναν τραυματισμό, καθώς η ανώριμη συμπεριφορά του έδιωξε την γυναίκα του Stacie (Jessica Biel) που πήρε φεύγοντας και το γιό τους.
Ο George (Gerard Butler) πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, διαβόητος πλέι-μπόι και χρεωκοπημένος μετά από μια σειρά κακών επενδύσεων, επιστρέφει σπίτι του στην Βιρτζίνια να ξαναβρεί την πρώην γυναίκα του Stacie (Jessica Biel) και να επανασυνδεθεί με το παιδί του.
H σύζυγος του Dennis Quaid κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό ...Σύμφωνα με την αίτηση η Kimberly-Buffington Quaid ο  γάμος είχε γίνει αφόρητος.
1