Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ρέιφ Φάινς

1 

Ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη φωτογραφία.
Το «A Bigger Splash» έχει στους πρωταγωνιστικούς ταλαντούχους ηθοποιούς, τους Tilda Swinton, Dakota Johnson, Ralph Fiennes και Matthias Schoenaerts.
Ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη φωτογραφία, που παρουσιάζει τον Daniel Craig στις χιονισμένες Άλπεις με κατάμαυρη στολή και φυσικά το κλασικό Walter PPK στο χέρι.
Ήδη μας έχει δώσει stop-motion animated ταινίες που αγαπάμε και η Laika συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει.
O James Bond επιστρέφει στην κινηματογραφική οθόνη. Ο τίτλος της νέας ταινίας είναι «Spectre», ενώ θα υπάρξει και νέο καστ σημαντικών ηθοποιών που θα πάρουν μέρος.  
Το «The Grand Budapest Hotel», με πρωταγωνιστές τους Jude Law, Ralph Fiennes, Lea Seydoux, Tilda Swinton, Bill Murray, Edward Norton, αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις αρχές Μαρτίου!
Ουδεμία ομοιότης εμφανισιακώς.. ούτε και επαγγελματικώς προφανώς. Μπορεί ίσως σε κάποιο ρόλο του να έχει παίξει βασιλικό πρόσωπο, αλλά δεν είναι ούτε αυτή η σχέση του με τον πρίγκιπα Κάρολο.
Οι γυναίκες είχαν βρεθεί σε παραλήρημα το 1996 με αφορμή τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Άγγλος Ασθενής»,  Ralph Fiennes.  Η σημερινή του εικόνα ωστόσο δε θυμίζει σε τίποτε τον γοητευτικό πρωταγωνιστή της ταινίας.
Πρώτες εικόνες από το πολυαναμενόμενο The Grand Budapest Hotel του Wes Anderson, που μετά το θαυμάσιο Moonrise Kingdom που είδαμε πέρσι, επανέρχεται με το γνώριμο στυλ του, την σε ύφος καλειδοσκοπίου φωτογράφιση, τα παστέλ χρώματα και τα σαν κουκλόσπιτα σκηνικά του.
1