Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Willow Σμιθ

1 

H Willow Smith πήρε τη μουσική από το "Basic Space" των The XX και έγραψε ένα ερωτικό τραγούδι. Tα "Whip My Hair" χρόνια της Willow ανήκουν σίγουρα στο παρελθόν!
Όταν πριν από ένα χρόνο ανακοινώθηκε ότι η Willow Smith δε θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία του πατέρα της Will όλοι αναρωτήθηκαμε γιατί δεν την επέλεξε.
Το τραγικό είναι ότι ο πατέρας της δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για την κόρη του και το τι κάνει.
Tα παιδιά του Will Smith έχουν κάνει πλέον τη δική τους καριέρα.
Η μόλις 12 ετών Willow Smith άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε μωβ-γκρι.
To Annie, το μιούζικαλ της δεκαετίας του ’70, που είχε και μια κινηματογραφική μεταφορά το 1982, ξαναμεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια σύγχρονη εκδοχή.
Τα δύο μικρότερα τέκνα της οικογένειας Smith μας παρουσιάζουν μια νέα τους συνεργασία.
Η Willow Smith, έδωσε στη δημοσιότητα το καινούριο της τραγούδι, “Sugar and Spice”.
Το νέο videoclip της 11χρονης κόρης του Will Smith, Willow για το τραγούδι "I Am Me" έκανε πρεμιέρα πριν 2 ημέρες. 
Είναι νεαρή τραγουδίστρια, κόρη πασίγνωστου ηθοποιού και έχει φετίχ με τα παπούτσια. Άλλωστε η εικόνα μιλάει απο μόνη της!
Η κόρη του Will Smith φαίνεται ότι ακολουθεί μια χαρά το παράδειγμα του πατέρα της, αφού από τότε που πρωτοεμφανίστηκε έχει κάνει τους πάντες να μιλούν γι΄αυτήν.
Το ότι είναι σταρ η Willow Smith το ξέραμε. Τώρα θέλει να μας αποδείξει ότι είναι και ρόκ σταρ, μέσα από το νέο της video clip "Do It Like Me (Rockstar)".
H Willow Smith, κόρη του Will Smith και της Jada Pinkett, μπορεί να είναι μόλις 11 χρονών, αλλά ο τρόπος ζωής της, οι εμπειρίες της, αλλά και η εμφάνιση της, δεν θυμίζουν σε τίποτα ένα κορίτσι της ηλικίας του... Η τραγουδίστρια...
Πριν λίγο, έκανε πρεμιέρα, το καινούριο τραγούδι της Willow Smith.
1