Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Τζέιμς Mangold

1 

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε;
Στην ταινία ''The Wolverine''που κυκλοφόρησε φέτος,ο Hugh Jacκman ενσάρκωσε για πολλοστή φορά τον σούπερ ήρωα της Marvel με τα σπιρούνια στα χέρια. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του James Mangold η ταινία έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως αποφέροντας στους δημιουργούς της 413.000.000 $.
Θα μπορούσε ο Wolverine να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην αγαπημένη του Jean και να σταματήσει να κάνει κακό στους ανθρώπους; Ασφαλώς όχι όταν έχει να αντιμετωπίσει την αδικία που εμφανίζεται διαρκώς μπροστά του.
Μόλις προσγειώθηκε το νέο trailer του Wolverine, του ήρωα της Marvel που έρχεται στην οθόνη με δεύτερη δική του ταινία, ελπίζουμε αυτή τη φορά καλύτερη από την προηγούμενη.
O Wolverine επιστρέφει σε δική του ταινία για δεύτερη φορά και όλοι ελπίζουμε να τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη.
Ο Robert De Niro το 1980 ερμήνευσε τον Jake La Motta στο Raging Bull του Martin Scorsese που κατά πολλούς είναι ο καλύτερος ρόλος της τεράστιας καριέρας του. Από την άλλη ο Sylvester Stallone είχε ερμηνεύσει τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 1976, έναν άλλο παλαιστή, τον Rocky Balboa, ρόλο που ερμήνευσε άλλες πέντε φορές, όχι όμως με την ίδια επιτυχία.
Στα γυρίσματα βρίσκεται μετά από αγώνα μετ’ εμποδίων το Wolverine που από το 2010 παλεύει να φτάσει στην παραγωγή. Πρώτα άλλαξε ο σκηνοθέτης, καθώς ο Darren Aronofsky που είχε αρχικά αναλάβει αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον James Mangold.
1