Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Τζέιμι Φοξ

1 

Το δαχτυλίδι στο χέρι της που μας εξάπτει την περιέργεια!
Δεν το κρύβουν άλλο ότι είναι μαζί κι ερωτευμένοι!
Jamie Fox & Chris Brown μας τραγουδούν το You Changed Me και μας φέρνουν το καλοκαίρι!
O Jamie Fox βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και εξήγησε γιατί έδωσε στο νέο του αλμπουμ τον τίτλο Hollywood!
Ο βραβευμένος με 'Οσκαρ ηθοποιός Jamie Foxx παίρνει "μάγκικη" πόζα ανάμεσα σε δύο μοντέλα.
Ετοιμάζεται το sequel του «Horrible Bosses».
Φημολογείται ότι οι δυό τους, είναι ζευγάρι!
Μία πολυσυλλεκτική συνεργασία που δεν περιμέναμε να γίνει έρχεται να φέρει έναν αέρα δροσιάς στην ποπ μουσική. 
Η χρονιά της επίθεσης στον Λευκό Οίκο φέτος, με δεύτερη ομάδα τρομοκρατών να εισβάλει στο ‘καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο στο κόσμο’, αυτή τη φορά υπό την καθοδήγηση του Roland Emmerich, που επιχειρεί να δώσει το Die Hard με τη δική του οπτική.
Πρώτο teaser για τη δεύτερη συνέχεια του reboot του Spider-Man και είναι αφιερωμένο στον Electro, τον σούπερ κακό και μεγάλο αντίπαλο του Ανθρώπου-Αράχνη. O Electro, που το όνομα του είναι Max Dillon, είναι άλλος ένας μεταλλαγμένος, που καθώς εργαζόταν σε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο χτυπήθηκε από κεραυνό και από τότε απέκτησε την ικανότητα να ελέγχει τον ηλεκτρισμό.
Το πρώτο trailer έδειχνε την επίθεση στον Λευκό Οίκο και κυρίως τον πρωταγωνιστή Channing Tatum. Το δεύτερο τώρα επικεντρώνεται περισσότερο στη συνεργασία του πράκτορα John Cale με τον πρόεδρο James Sawyer (Jamie Foxx) και το πώς προσπαθούν μαζί να αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες.
Τελευταία σημαντική κινηματογραφική βράβευση για το 2012 και νικητές είναι οι Avengers. Το MTV ψήφισε και τοποθέτησε τους ήρωες της Marvel σκηνοθετημένους από τον Joss Whedon στο υψηλότερο σκαλοπάτι.
Το μουσικό κανάλι του MTV βράβευσε και πάλι τους καλύτερους της «έβδομης τέχνης»!
O Quentin Tarantino είδε για πρώτη φορά ταινία του να παίζεται στην Κίνα, αφού πρώτα είχε επέμβει σε ορισμένα σημεία ώστε να είναι αποδεκτή από την ιδιαίτερα ευαίσθητη λογοκρισία της Κρατικής Διεύθυνσης Ραδιοφώνου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Δεδομένου πως δεν υπάρχει περίπτωση να κόψει ποτέ σκηνές από την τελική κόπια, ωστόσο πείστηκε να θολώσει λίγο κάποιες σκηνές με πολύ αίμα και να κάνει λιγότερο έντονο το κόκκινο.
Και ενώ στις αίθουσες παίζεται το Olympus Has Fallen (Ο Όλυμπος Έπεσε), οι παραγωγοί βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να βγάλουν το πρώτο trailer της δεύτερης ταινίας με ίδιο θέμα μέσα στο 2013, το White House Down.
Ο Ταραντίνο οπλίζει ξανά και χτυπά αλύπητα το ταμπού της δουλείας με πυρ ομαδόν. Και με όλες τις πιθανές αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από διάφορες πλευρές, κανείς δεν αμφισβητεί την ικανότητα του σκηνοθέτη να ξεπερνάει τα εσκαμμένα και να δημιουργεί εικόνες και χαρακτήρες που λίγοι τολμούν να παρουσιάσουν.
Οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Roland Emmerich (Independence Day, The Day after Tomorrow, 2012), είναι ένα deja-vu του πρώτου Die Hard του 1988 ή για την ακρίβεια ο πρωταγωνιστής Channing Tatum φαίνεται να έχει ζηλέψει την δόξα του John McClaine.
Ένα σωρό από μεγάλα ονόματα του Hollywood ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα video για βροντοφωνάξουν…. «ΑΡΚΕΤΑ».
Με μια ιστορία αγάπης μας έρχεται για πρώτη φορά ο Quentin Tarantino στο Django Unchained, κάτι που δεν έχει ξανακάνει σε προηγούμενη ταινία του και την συνδυάζει με την εποχή της δουλείας στο Νότο.
Με νέες σκηνές που περιλαμβάνουν περισσότερο Leonardo DiCaprio και Jamuel Jackson αλλά και την πρώτη εικόνα του Jonah Hill, το νέο trailer του Django Unchained είναι πιο πολύ Tarantino από το προηγούμενο και η καρδιά μας επανήλθε στη θέση της.
Ο Roland Emmerich, έχει ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ. Από τις  εννέα ταινίες που έχει κάνει από τότε που μετακόμισε από την πατρίδα του τη Γερμανία στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, οι επτά έγιναν blockbusters – για την πρώτη του το Universal Soldiers δεν υπάρχουν στοιχεία – αν και καμιά δεν έχει ποτέ επαινεθεί από τους κριτικούς.
Λίγες ημέρες μετά το teaser trailer ήρθε και το πρώτο Διεθνές trailer με περισσότερους πυροβολισμούς, φόνους και αίμα…και ακόμα δεν ήρθε το ακατάλληλο!
Το πρώτο trailer του πολυσυζητημένου και πολυαναμενόμενου Django Unchained του Quentin Tarantino θα προβληθεί πριν το Prometheus στις αίθουσες στις ΗΠΑ και μετά θα βγει στο διαδίκτυο.
1