Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Γιόνα Χιλ

1 

Ένα αφιέρωμα στους ηθοποιούς που κατάφεραν να φτάσουν την έννοια της μεταμόρφωσης στα... άκρα και κατέβαλαν τεράστια σωματική και πνευματική προσπάθεια για να απεικονίσουν χαρακτήρες με τον πιο πειστικό τρόπο.
 Ζει ένα δράμα ο James Franco στην νέα του ταινία «True Story» αλλά και στην πραγματικότητα με την άλλη του ταινία που από κωμωδία κατέληξε σε ‘τραγωδία’.
Δεν προσέχει καθόλου από ότι φαίνεται την δημόσια εικόνα του ο Jonah Hill.
Δε θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα κινηματογραφικά νέα!
Νέα κωμωδία ετοιμάζουν οι αδερφοί Coen, και στο λαμπερό cast τους προσθέτουν τη Scarlett Johansson και τον Jonah Hill.
 Ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους κάνουν οι Channing Tatum και Jonah Hill για να πείσουν τους ποδοσφαιρόφιλους να δουν το «22 Jump Street».
 Με αφορμή το ποδοσφαιρικό κλίμα ο Channing Tatum και ο Jonah Hill προωθώντας το «22 Jump Street» δίνουν τις συμβουλές τους.
 Νέο trailer για το «22 Jump Street» με τον Jonah Hill και τον Channing Tatum να επιστρέφουν στα θρανία.
Όλοι τους είναι πολύ ταλαντούχοι και αξιόλογοι, μερικοί όμως από αυτούς θα κρατήσουν το πολυπόθητο αγαλματίδο στα χέρια τους!
Ο Jonah Hill ήταν ο παρουσιαστής του δημοφιλούς show Saturday Night Live αυτό το Σάββατο και ενώ ήθελε να το απολαύσει, το κοινό συνέχεια έκανε ερωτήσεις για τον Leonardo DiCaprio, αναγκάζοντας τον Jonah Hill, να ξεσπάσει και να πει τι στ' αλήθεια πιστεύει για τον σπουδαίο ηθοποιό!
Ο γνωστός κωμικός προχώρησε σε δηλώσεις!
Ο Martin Scorsese συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με τον Leonardo DiCaprio και σκηνοθετεί την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».
Είναι αυτή η ταινία που οι celebrities παίζουν ως οι εαυτοί τους. Περίπου δηλαδή, ως οι εαυτοί τους, στο κάτω-κάτω είναι ταινία και δεν μπορεί να είναι έτσι ακριβώς κάθε μέρα. Ουσιαστικά παίζουν πάνω στην εντύπωση που ξέρουν ότι δίνουν στη κοινή γνώμη.
Πολύ απλά όπως λέει και ο τίτλος: Ήρθε το Τέλος! Όχι από τους εξωγήινους όπως στις περισσότερες ταινίες επιστημονικής ή όχι φαντασίας, ούτε από ζόμπι, ούτε από αυτοκαταστροφικές τάσεις του ανθρώπου, ούτε από υπερπληθυσμό, ιούς ή πυρηνικούς πολέμους.
1