Αναζήτηση:

Ειδήσεις - David Schwimmer

1 

Aρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ, συμμετέχουν στη δράση «All In Challenge», ένα διαδικτυακό κίνημα, που ζητούν από τους θαυμαστές τους απ' όλο τον κόσμο, να κάνουν μια δωρεά με αντάλλαγμα ένα μεγάλο δώρο.
Σαν «βόμβα» έσκασε στο Hollywood η είδηση ότι ο David Schwimmer και η σύζυγός του, Zoe Buckman χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου, στα οποία απέκτησαν και μία κόρη.
H Courteney Cox σε πρόσφατη συνέντευξή της από την Yahoo απέδειξε ποιος βάζει φρένο στα σενάρια ενός τηλεοπτικού reunion!
Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του έκανε πρόσφατα ο αγαπητικός της Jennifer Aniston στα θρυλικά «Φιλαράκια», ο Ρος Γκέλερ, κατά κόσμο David Schwimmer φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για την πρεμιέρα του σόου του με τίτλο Sex With Strangers που ανεβάζει στο Μπρόντγουεϊ.
Ο τηλεοπτικός Ρος και η σύζυγός του δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται σε δημόσια event και να περπατούν στο κόκκινο χαλί.
Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που έπαιξε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ''Friends'' η οποία έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο David Schwimmer όπως δεν τον έχετε δει!
Ο αγαπητός Ρος από τα "Φιλαράκια" ήταν πάντα εκείνος που ήταν πιο αφελής, ωστόσο "τα είχε" με την κουκλάρα της σειράς, τη Ρέιτσελ, ή κατά κόσμον Jennifer Aniston!
1