Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ρόμπερτ Ρέντφορντ

1 

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, επιβεβαίωσε ότι η ταινία που βγαίνει στις αίθουσες το φθινόπωρο, «The Old Man & The Gun», θα είναι η τελευταία του.
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική, με την ταινία «The Old Man & The Gun» που θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο, να είναι και η τελευταία του, εκτός απροόπτου.
Η εντυπωσιακή ιστορία του Pete’s Dragon, με τον οσκαρικό Robert Redford, αποτελεί ένα φαντασμαγορικό ταξίδι, με την κινηματογραφική σφραγίδα της Disney. Αν όμως, έχεις ακόμα αμφιβολίες, διάβασε τους λόγους που σίγουρα θα σου αλλάξουν γνώμη.
Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του. Ωστόσο για όλους υπάρχει ένα τέλος.
Σχεδόν 50 χρόνια μετά το γλυκό σαν ζαχαρωτό «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο», ένα κινηματογραφικό ζευγάρι που άφησε εποχή επιστρέφει στην οθόνη.
 Ο Robert Redford και η Cate Blanchett συναντιόνται επί της οθόνης.
 Η Cate Blachett και ο Robert Redford συναντιόνται στη μεγάλη οθόνη για το «Truth».
 Ο Robert Redford και ο Nick Nolte αποφασίζουν να ζήσουν μια περιπέτεια στη φύση.
Καθώς και ο Νοέμβριος έρχεται στο τέλος του οι περισσότερες ταινίες που θα διεκδικήσουν την επίζηλη θέση στην πεντάδα των υποψηφίων για το χρυσό αγαλματίδιο έχουν προβληθεί και το τοπίο – από πλευράς προβλέψεων τουλάχιστον – έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, ενώ τα φαβορί έχουν ήδη κατοχυρώσει τις πρώτες θέσεις.
Ο J.C. Chandor στη δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από την πρώτη. Στο Margin Call πριν δύο χρόνια μας μετέφερε στα ενδότερα μιας μεγάλης χρηματιστηριακής εταιρείας (η Lehman Brothers προφανώς) και την κατάρρευσή της το 2008 που ήταν η αρχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε
Πρώτη αφίσα για το «All is Lost» με τον Robert Redford, βρίσκει τον ηθοποιό να παλεύει με τα κύματα σε μια ταινία που όχι απλά πρωταγωνιστεί, αλλά είναι η μοναδική ανθρώπινη παρουσία.
1