Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Κρίστοφερ Γουόκεν

1 

 Το αλησμόνητο Βιβλίο της Ζούγκλας έρχεται και πάλι στο σινεμά.
O σκηνοθέτης του «Iron Man», Jon Favreau, αναλαμβάνει να ξαναζωντανέψει το Βιβλίο της Ζούγκλας.
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας την Tinker Bell τη νεράιδα φίλη του Peter Pan, ως ένα εύθραυστο και μικροσκοπικό πλασματάκι, το οποίο πετούσε και είχε μαγικές ιδιότητες. 
Είναι γνωστό πως οι χαρακτηριστικές φωνές μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας.
Στον κινηματογράφο ο σκηνοθέτης είναι αυτός που έχει τη συνολική ευθύνη για μια ταινία και παίρνει τα εύσημα για μια καλή ή τις επικρίσεις για μια κακή. Μερικές φορές όμως είναι οι ηθοποιοί που παίρνουν την ταινία επάνω τους και τότε την κάνουν δικιά τους.
Κάθε είδους και διαμετρήματος ψυχοπαθής παρελαύνει σε μια ιστορία που έχει για κεντρικό χαρακτήρα έναν επίδοξο σεναριογράφο που προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα σενάριο με τίτλο ‘Επτά Ψυχοπαθείς’.
Ένα διάσημο κουαρτέτο εγχόρδων ετοιμάζεται να γιορτάσει την 25η επέτειό του. Αυτό όμως που φαινόταν σαν μια ευκαιρία εορτασμού, σύντομα θα αποδειχτεί μια θυελλώδης έκρηξη από καταπιεσμένα συναισθήματα, μακρόχρονες πικρίες και επώδυνες προδοσίες.
Ο Μάρτι (Colin Farrell) είναι ένας επίδοξος συγγραφέας που ονειρεύεται να τελειώσει το σενάριό του με τίτλο “Επτά Ψυχοπαθείς”. Πρέπει μόνο πρώτα να...
1