Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Ανέστης Βλάχος

1 

Ανέστης Βλάχος: "Όταν γνώρισα την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχα ένα δέος γιατί τη θαύμαζα πάρα πολύ".
Έλα χαμογέλα: Ο Ανέστης Βλάχος με την κόρη του Έλλη
Ανέστης Βλάχος: "Ψωνίστηκα από τις ταινίες που έβλεπα και έγινα ηθοποιός".
Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου - Ο Ανέστης Βλάχος μας συστήνει τον συνονόματο εγγονό του.
Ο Ανέστης Βλάχος μιλά για τη σχέση του με τον εγγονό του.
Ο Ανέστης Βλάχος, ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του κακού που υποδύθυκε στον ελληνικό κινηματογράφο, ήταν χθές  καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο Namaste.
Ξέσπασε ο Ανέστης Βλάχος από το πρώτο λεπτό! Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού!
Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στις 20:30, προβάλλεται στο Ίδρυμα Μιχάλης  Κακογιάννης η ταινία  «Ο Δράκος» του Νίκου Κούνδουρου με την οποία  ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης «Τάσος Ζωγράφος, Αναδρομική», που φιλοξενήθηκε στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων (12 Μαΐου - 29 Ιουνίου 2014).
Δεν μασάει τα λόγια του ο Έλληνας ηθοποιός. Σε συνέντευξή του ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με τον νυν Δήμαρχο της Αθηνας.
Ακόμα μετά από τόσο καιρό η δήλωση του Νίκου Ορφανού  «Τα ραμολιμέντα πρέπει να αποσυρθούν» προκαλεί εκρήξεις και οργή σε ηθοποιούς κάποιας παλαιότητας!
Το σπίτι των Καρντάσιανς ανοίγει 3 φορές την εβδομάδα και υποδέχεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αγαπημένα πρόσωπα σε μοναδικές τηλεοπτικές συναντήσεις.
Πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα ο Ανέστης Βλάχος; «Δεν νομίζω να έχει τίποτα η τηλεόραση, δεν υπάρχουν λεφτά να κάνουν παραγωγές.
1