Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Αν και το να κάνεις ισολογισμούς και προβλέψεις για το άμεσο οικονομικό σου μέλλον αυτές τις μέρες είναι σαν να προκαλείς το σύμπαν να σε μαστιγώσει αλύπητα, ο αστρολόγος σου αναγνωρίζει πως δεν μπορείς να αντισταθείς άπαξ και στη σβουρίσει. Τουλάχιστον δώσε μεγάλη ανοχή στα περιθώρια λάθους (που θα κάνεις 100%)...
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
«Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό». Όχι δεν γίναμε κατηχητικό. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί την μηνιαία αντίθεση της με τον Πλούτωνα, το συναισθηματικό έρεβος που κρύβεις κάτω από την σοβαρή κοινωνική μάσκα σου σε αγκαλιάζει. Με τον Πλούτωνα απέναντι σου συχνά πυκνά πλέον θα απελπίζεσαι ώσπου να πάψεις να φοβάσαι.
Λέων  (23/7 - 22/8)
Αν αφήσεις αυτές τις μέρες το μυαλό να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, και για τα δικά του ζητήματα και για τα ζητήματα της καρδιάς σου, μάλλον σε περιμένουν ήττες και στα δύο μέτωπα. Εμπιστέψου το ένστικτο σου αυτές τις μέρες και μην βάζει λογικά εμπόδια (απόσταση, διαφορά ηλικίας ή εργασιακού στάτους) σε κάποιον/α που προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει ένα χαμόγελο σου.
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Λένε πως ο μεγαλύτερος φόβος ενός/μιας Παρθένου είναι να μην φανεί ανεπαρκής στα μάτια όσων περιμένουν από αυτόν/η, ένα αποτέλεσμα. Αν βρεθούν σήμερα κάποιοι που να σε κατηγορήσουν για τέτοια επαγγελματική συμπεριφορά μην χαμηλώσεις το βλέμμα. Φωτιά και τσεκούρι.
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σ? αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη ν? αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Αν μπορούσαμε με μαθηματικές ισότητες να περιγράψουμε την αίσθηση της προσωπικής σου ζωής, θα καταλήγαμε σε σχέσεις αλλοπρόσαλλες. 1+1=1 (ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν μπορείς τελευταία να γλιτώσεις από την υπαρξιακή σου μοναξιά) 0-0=2 (μόνο αν καταλάβεις πως πριν να οικοδομήσεις μια σχέση είσαι ένα τίποτα εσύ, κι ένα τίποτα ο/η Άλλος/η, θα καταφέρεις να γεννήσεις έρωτα στην καρδιά σου).
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να αναγκάζεσαι να ασχολείσαι με τους ίδιους ανθρώπους (φίλους, συνεργάτες, πρώην συντρόφους), που εδώ και χρόνια έχουν τα ίδια προβλήματα, που προσπαθούν να τα λύσουν με τον ίδιο ανεπιτυχή τρόπο. Μήπως το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτούς/ες είναι η συστηματική αποτυχία τους; Κι αν το βλέπεις, γιατί θες κι άλλο;
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.