Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
Κριός  (21/3 - 19/4)
Κυκλοθυμία και χαμηλή ενέργεια. Ο πολύς κόσμος σε εξαντλεί, τα πολλά λόγια σου φέρνουν πονοκέφαλο. Θες να σε αφήσουν στην ησυχία σου και δεν συμβαίνει. Καλύτερα να ξεσπάσεις αντί να καταπιεστείς πάντως.
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
«Με λένε Ταύρο και σήμερα έχω ανάγκη από αγάπη, τρυφερότητα, στοργή, φροντίδα, περιποίηση και γλυκόλογα και όλα αυτά με μεγάλες δόσεις πάθους, σωματικής έξαψης και σεξ.» Κι εγώ θέλω να μάθω τα νούμερα του Τζόκερ Ταύρε, αλλά δεν κάνω έτσι…
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Με την διάθεση ν? ανεβαίνει από το στάτους «Αφήστε με ήσυχο/η» στο «Υπό προϋποθέσεις βγαίνω», είναι σίγουρο πως θα πλακώσει λαός που θα διεκδικήσει λίγες ώρες μαζί σου. Το νου σου στις προϋποθέσεις λοιπόν!!
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Αν είσαι ελεύθερος/η και πολιορκείσαι από ή πολιορκείς κάποιον/α, τότε κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό συνήθως (Μην ανησυχείς ο αστρολόγος θα είναι εδώ να σε παρηγορήσει αν στραβώσει το πράγμα)... Για όλους τους άλλους Καρκίνους, ας μην συζητήσουμε την τσαντίλα σας.
Λέων  (23/7 - 22/8)
Πως κι έγινε, εσύ που μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσες τον έρωτα για την στιγμή που εμφανιζόταν, να έχεις εγκλωβιστεί στην στείρα αναζήτηση "του κατάλληλου" ή " της κατάλληλης"; Κι ακόμη χειρότερα, πως γίνεται να προσπαθείς να ταιριάξεις σ' αυτή την εικόνα όποιον/α εμφανίζεται στο δρόμο σου; Αυτές κι άλλες παρόμοιες ερωτήσεις πιθανόν στροβιλίζονται στο μυαλό σου, μέρες σαν την σημερινή...
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Εντάξει έχεις δίκιο, έχει παρακρατήσει το αστειάκι. Κάθε φορά που βάζεις το πρόγραμμα σου και τη ρουτίνα σου σε μια σειρά συμβαίνει κάτι (προβλήματα στην οικογένεια, εντάσεις με το σύντροφο, αλλαγές στο γραφείο) και σου το χαλάνε! Αλλά κι εσύ αφού το έχεις δει το έργο γιατί να φτάνεις στα όρια της εξάντλησης προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα;
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Αν παρατηρείς σήμερα τον/την σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου σε κατάσταση επιθετικής κατάθλιψης ή σιωπής που είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ξεσπάσει σε νεύρα, σε παρακαλώ, για το όνομα του Θεού, μην πας να ρωτήσεις τι έχουν, τι συνέβη ή ποιος/α τους πείραξε. Πάλι εσύ θα τα λουστείς και δεν φταις σε τίποτα!
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Αν ξεκινήσεις σήμερα να σκέφτεσαι τις επιλογές των τελευταίων μηνών, τα συν και τα πλην, το μέλλον, το παρελθόν και άλλα υπαρξιακά ερωτήματα σίγουρα α) θα ξενερώσεις, β) δεν θα κλείσεις μάτι και γ) άκρη δε θα βγάλεις. Οπότε βρες κάτι άλλο να κάνεις! Άμεσα!
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Αφού το πάθος έχει μπλοκάρει στο μποτιλιάρισμα και έχει ξεμείνει κι από μπαταρία στο κινητό (οπότε δεν μπορεί να σε ειδοποιήσει πότε επιστρέφει), δόξα να λες που ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ελαττώνουν τη μοναξιά σου. Μαζί τους, όχι μόνος/η σου σήμερα
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
ΚΑΙ το σώμα σου έχει ανάγκες όμως εσύ δείχνεις να το ξεχνάς συστηματικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Φωνάζει από μακριά πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι!
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Σήμερα θα έχεις μια υπέροχη μέρα, θα είσαι χαρούμενος/η από το πρωί ως το βράδυ και όλα θα σου πηγαίνουν καλά... (Αλήθεια τώρα, αισθάνεσαι όντως πιο όμορφα ακούγοντας ένα ψέμα;)
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Ιχθύ! Συγκεντρώσου και άκου! Μέσα σου μπορεί να επικρατεί το απόλυτο χάος σήμερα. Είναι αναμενόμενο σκέψεις, συναισθήματα, όνειρα, απογοητεύσεις να γίνουν ένα κουβάρι. Αν όμως εξωτερικά αφήσεις να φανεί θα σου την πέσουν όλοι, είτε για να σου δείξουν οίκτο, είτε για να σε εκμεταλλευτούν. Γι? αυτό σου λέω. Συγκεντρώσου!
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.