Αναζήτηση
Γιάννης Σερβετάς βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
29/01/1966
Ηλικία
58
Βιογραφικό

Ο Γιάννης Σερβετάς (Θεσσαλονίκη, 29 Ιανουαρίου 1966) είναι Έλληνας παρουσιαστής σατιρικών εκπομπών. Κυρίως παρουσιάζει τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στις περισσότερες δουλειές του ενώ άλλες εκπομπές στις οποίες συμμετείχε είναι οι Comfuzio, ΑΜΑΝ, ΑΜΑΝ τα καθάρματα και Γιάννης ο όμορφος.

Επίσης, ο Σερβετάς είναι συγγραφέας με μεγάλη επιτυχία στον τομέα. Τα βιβλία του είναι βασισμένα κυρίως πάνω σε ανέκδοτα. Ο Σερβετάς χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες πού έχουν δουλέψει πάνω στον τομέα των ανεκδότων.

Βιογραφία

Ο Γιάννης Σερβετάς ξεκίνησε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα από το Comfuzio, παρέα με τούς Αντώνη Κανάκη, Σωτήρη Καλυβάτση και Αντώνη Παραρά, ενώ μετά το τέλος του Comfuzio και τον θάνατο του Αντώνη Παραρά ο Αντώνης Κανάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Γιάννης Σερβετάς συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά. Αυθόρμητα οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς.

Αργότερα, οι τρεις φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά. Αρχικά προβάλλονταν στο Mega για εννέα επεισόδια και ύστερα στον ΑΝΤ1.

Μετά το τέλος του Α.Μ.Α.Ν., ο Σερβετάς μαζί με τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο δημιούργησαν τους Ράδιο Αρβύλα, τη γνωστή επιτυχημένη σατιρική εκπομπή. Επίσης έχει και εκπομπή στο ραδιόφωνο μέσω του Imagine 89.7.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
«Ράδιο Αρβύλα»: Με πρωτιά έκλεισε η πρώτη εβδομάδα «Ράδιο Αρβύλα»: Με πρωτιά έκλεισε η πρώτη εβδομάδα  πριν 3 μήνες
Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε στις 20:00 Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε στις 20:00  πριν 3 μήνες
Ο Κανάκης Ο Κανάκης "καρφώνει" τον Δημήτρη Οικονόμου: "Μην ακούσει καμιά αλήθεια, παθαίνει άγχος"  πριν 5 μήνες
Γιάννης Σερβετάς: Θετικός στον κορωνοϊό Γιάννης Σερβετάς: Θετικός στον κορωνοϊό  πριν 2 χρόνια
Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» ο Γιάννης Σερβετάς Εκτός «Ράδιο Αρβύλα» ο Γιάννης Σερβετάς  πριν 2 χρόνια
Γιάννης Σερβετάς: Εκτός Γιάννης Σερβετάς: Εκτός "Ράδιο Αρβύλα"  πριν 2 χρόνια
Γιάννης Σερβετάς: Πένθος για τον γνωστό ηθοποιό Γιάννης Σερβετάς: Πένθος για τον γνωστό ηθοποιό  πριν 5 χρόνια
Σεισμός στην Αθήνα: Η ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά και το μήνυμα συμπαράστασης! Σεισμός στην Αθήνα: Η ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά και το μήνυμα συμπαράστασης!  πριν 5 χρόνια
Γιάννης Σερβετάς: Τι απαντά για την υγεία του Γιάννης Σερβετάς: Τι απαντά για την υγεία του  πριν 5 χρόνια
Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά για τον μικρό Παναγιώτη Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά για τον μικρό Παναγιώτη  πριν 6 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551