Αναζήτηση
Γκέλυ Γαβριήλ βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η εντυπωσιακή μελαχρινή ασχολήθηκε σε νεαρή ηλικία με το επάγγελμα του ηθοποιού και ως ένα «φρέσκο», πανέμορφο κορίτσι, υποδυόταν χαρακτηριστικούς ρόλους και άρεσε πολύ στο κοινό.

Την εποχή της άνθισης του βίντεο ήταν ένα από τα περιζήτητα ονόματα, γεγονός που φαίνεται από το ότι έχει παίξει σε περισσότερες από 150 βιντεοταινίες.

Με τον ερχομό της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα μας το 1990 πρωταγωνίστησε στην πρώτη σειρά του Mega, τη «Δίψα», με την Κοραλία Καράντη, τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Γιάννη Βούρο.

Μέχρι το 1998, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τα καλλιτεχνικά, εμφανίστηκε σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η αγάπη της γάτας» (με τον διεθνούς φήμης Ελληνα ηθοποιό Γιώργο Βογιατζή), «Χαραυγή» (με τους Νίκο Γαλανό, Γιώργο Χριστοδούλου), «6η εντολή» (με τον Αλέκο Λειβαδίτη), «Κλέφτες κι αστυνόμοι» (με τους Νίκο Ρίζο, Αλέκο Τζανετάκο), «Γαλάζιο διαμάντι» (με τους Ανδρέα Μπάρκουλη, Ελενα Ναθαναήλ), «Η αλτάνα της Πάργας» (με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ) κ.ά.

Εχει κάνει πολλές θεατρικές δουλειές, πάντα στο πλευρό μεγάλων πρωταγωνιστών, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και να παίξει -είτε στη σκηνή είτε στο σινεμά και στη μικρή οθόνη- με θρυλικά ονόματα, όπως ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Βασίλης Τσιβιλίκας, η Νόρα Βαλσάμη, ο Κώστας Καρράς, η Κατερίνα Γιουλάκη και πολλοί άλλοι.

Πριν από περίπου είκοσι πέντε χρόνια ήταν το απόλυτο sex symbol! H μελαχρινή Γκέλυ Γαβριήλ -στο πέρασμά της... έτριζαν τα πατώματα- αποχώρησε από τον καλλιτεχνικό χώρο στα τέλη της δεκαετίας του '90 για να αφοσιωθεί στα καθήκοντά της ως συζύγου και μητέρας.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Τα χρυσά κορίτσια των '80s - Οι γυναίκες που έπαιξαν δεύτερους ρόλους & έγραψαν ιστορία Τα χρυσά κορίτσια των '80s - Οι γυναίκες που έπαιξαν δεύτερους ρόλους & έγραψαν ιστορία  πριν 9 ημέρες
Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 80s Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 80s  πριν 6 χρόνια
Ποιό είναι το νέο πρόσωπου που θα Ποιό είναι το νέο πρόσωπου που θα "εισβάλλει" στους Συμμαθητές;  πριν 9 χρόνια
Γκέλυ Γαβριήλ: «Αυτός ο ηθοποιός διέδωσε ότι πέθανα»... Γκέλυ Γαβριήλ: «Αυτός ο ηθοποιός διέδωσε ότι πέθανα»...  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551