Αναζήτηση
Νάταλι Ιμπρούλια (Natalie Imbruglia) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
04/02/1975
Ηλικία
49
Βιογραφικό
 Η Νάταλι Ιμπρούλϊα είναι Αγγλοαυστραλή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μοντέλο και ηθοποιός. 

Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ στις 4 Φεβρουαρίου του 1975. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, έπαιξε τη Beth Brennan στην αυστραλιανή σαπουνόπερα Neighbours. Τρία χρόνια αφού εγκατέλειψε την τηλεοπτική σειρά, μετακόμισε στο Λονδίνο και ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια με την πολύ επιτυχημένη διασκευή του τραγουδιού του Ednaswap "Torn" (1997) το οποίο έφτασε στις πρώτες θέσεις στα charts παγκοσμίως και έμεινε στην κορυφή του Billboard για δεκατέσσερις εβδομάδες. Το πρώτο άλμπουμ της, Left of the Middle (1997), πώλησε 7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Άλλες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν το White Lilies Island (2001), Counting the Days (2005), Glorious: The Singles 97-07 (2007), Come to Life (2009), ένα άλμπουμ με τραγούδια που είχαν τραγουδήσει μόνο άνδρες καλλιτέχνες, το Male (2015), και τέλος το Firebird (2021). Από το 1997, η Imbruglia έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έλαβε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων οκτώ βραβείων ARIA, δύο βραβείων Brit, ένα Billboard Music Award και τρεις υποψηφιότητες Grammy. 

Εκτός από την καριέρα της ως τραγουδίστρια, η Ιμπρούλϊα έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας Johnny English (2003) και μιας αυστραλιανής έθνικ ταινίας, Closed for Winter (2009). Ήταν επίσης μοντέλο για πολλές γνωστές εταιρίες, όπως οι L'Oreal, Gap και Kailis. Επίσης, τον Ιανουάριο του 2022 έλαβε μέρος στην τρίτη σεζόν του Βρετανικού σόου, The Masked Singer UK, όπου και αναδείχθηκε νικήτρια.   

Δημόσια εικόνα και φιλανθρωπίες 

Η Ιμπρούλϊα ανακηρύχθηκε η έκτη πιο όμορφη γυναίκα όλων των εποχών το 2004. Έχει τατουάζ με την επιγραφή "Shreya" στο λαιμό της, η οποία είναι μια σανσκριτική λέξη για το "ευοίωνο" ή "όμορφο", ένα κινεζικό τατουάζ στο αριστερό πόδι της που σημαίνει θάρρος και το σανσκριτικό Aum στην πλάτη της. Είπε ότι δεν είχε κάνει ποτέ πλαστική χειρουργική, αλλά ότι «δεν θα το αποκλείσω γιατί δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ στο μέλλον». Είπε ότι θα ήθελε να «γεράσει χαριτωμένα, με ρυτίδες και όλα». Η Ιμπρούλϊα είναι πρεσβευτής της Virgin Unite και υποστηρίζει τις εκστρατείες για τον τερματισμό της φτώχειας. Έχει μιλήσει επίσης για την κλινική κατάθλιψη για να ευαισθητοποιήσει για τη διαταραχή. Το 2008 υποστήριξε την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551