Αναζήτηση
Λουιζάνα Λοπιλάτο (Luisana Lopilato) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
18/05/1987
Ηλικία
37
Βιογραφικό
Η Λουισζάνα Λορελέυ Λοπιλάτο ντε λα Τόρρε(γεν. 18 Μαΐου 1987) είναι μια Αργεντίνα ηθοποιός, μοντέλο και πρώην τραγουδίστρια.
Είναι ίσως γνωστότερη για τους ρόλους της στην τηλεοπτική σειρά Chiquititas, Rebelde Way , Alma Pirata, Casados con Hijos και Atracción x4 , και ως πρώην μέλος του μουσικού συγκροτήματος Erreway .
Επίσης, είναι γνωστό μοντέλο στις εταιρείες 47 Street, Promesse, Gottex, Bubbaloo, John Foos, Pent Ten, Rebelde Way underwears, Ahora o Nunca, Susana, Kukuloco, Motor Oil Underwears for Juniors, Sugus Combinados, Coca-Cola, Axe, Muy Keff, McDonald's, Pent Ten, Gillette, L'Oreal Elviv, Marcela Koury, Nazaria Zapatos, Ona Saez Jeans, Ultimo κ.ά.

H Λουιζάνα είναι κόρη του Εντουάρντο και της Μπέττυ Λοπιλάτο, και έχει δύο αδέλφια, τον ηθοποιό Νταρίο και τη διατροφολόγο Ντανιέλα. Η Λουιζάνα έκανε το ντεμπούτο της στη τηλεοπτική σειρά Vida 10% και στο Mi Familia es un dibujo το 1995, και συνέχισε να δουλεύει ως παιδί-μοντέλο. Το 1999, επιλέχτηκε για να παίξει τη Luisana Maza στο Τσικιτίτας, μια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε απ' την Cris Morena.

Η Lopilato υπέγραψε σύμβαση με την Cris Morena Group, και έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ-soundtrack Chiquititas - Chiqutitias Vol. 5 (1999), Chiqutitias Vol. 6 (2000), Chiquititas Vol. 6 (2001) και Chiquititas: Rincón de Luz (2001). Είναι ο ρόλος της της Λουιζάνα Μάτσα στο Chiquititas, la historia, μια εκπομπή μίνι-σειρά του 2001, και στο Chiquititas: Rincón de Luz, και στο 2001 Chiquititas spin-off ταινία. Το 2000, εμφανίστηκε επίσης στην ταινία Un Amor en Moises Ville.

Το 2002, η Λουιζάνα πήρε το ρόλο της Μία Κολούτσι το 2002-03 στην τηλεοπτική σειρά Ανυπότακτες Καρδιές, που δημιουργήθηκε από την Cris Morena. Αυτή μαζί με την Καμίλα Μπορντονάμπα, το Φελίπε Κολόμπο και τον Μπενχαμίν Ρόχας, διαμόρφωσαν μια ποπ ροκ μπάντα, τους Erreway. Οι Erreway κυκλοφορήσαν τρία άλμπουμ - το Señales (2002), το Tiempo (2003) και το Memoria (2004) - τα οποία πουλήθηκαν σε περισσότερα από 5 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Το Señales και το Tiempo έγιναν πλατινένια στην Αργεντινή (το Señales έγινε δυο φορές πλατινένιο), ενώ το Memoria έγινε χρυσό το 2004 στην ταινία Erreway: 4 Caminos που ήταν μια επιτυχία box-office. Οι Erreway, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες αλλά τελικά επισήμως διαλύθηκαν το 2005, όμως, όταν βγήκε το El Disco de Rebelde Way το 2006 ανακοίνωσαν την επανένωση.
Το 2007 ανακοινώθηκε ότι η Λο... Διαβάστε περισσότερα
υιζάνα έφυγε απ' τους Erreway (αν και συμπεριλαμβανόταν στους υπόλοιπους δίσκους/συλλογές του group μέχρι και το 2007) και ότι τα υπόλοιπα μέλη θα έχουν μια περιοδεία στην Ισπανία ως τρίο. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι η Λουιζάνα θα καταγράψει ένα σόλο άλμπουμ, καθώς και ότι είχε υπογράψει με την Universal Music Group.

Η Λουιζάνα απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα στη Λατινική Αμερική, την Ισπανία, την Ελλάδα και το Ισραήλ μετά απ' τις Ανυπότακτες Καρδιές . Έλαβε πολλές μεταγενέστερες προτάσεις και κατέληξε να υπογράψει με την Pol-Ka Productions, με την οποίο έκανε δύο σειρές,το Los Secretos de Papa και το Los Pensionados.
Το 2005 η Λουιζάνα εμφανίστηκε στο Casados con Hijos, την αργεντίνικη εκδοχή του Married...with Children. Επαιξε το ρολο της Paola Argento, ένας χαρακτήρας που αρχικά παιζεται απ' την Christina Applegate. Ορίστηκε για ένα βραβείο Martín Fierro για τον καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο. Για μια ακόμη φορά συνεργάστηκε με την Cris Morena στο Alma Pirata, με συπρωταγωνιστή παράλληλα τον Benjamin Rojas, Mariano Martinez, Isabel Macedo και Nicolas Vázquez.

Το 2007, η Λουιζάνα ήταν οικοδεσπότης του Λος Premios MTV Latinoamérica, τη Λατινική MTV Awards, με την πρώην Μις Κολομβία Valerie Domínguez. Ορίστηκε επίσης για ένα βραβείο ACE για την καλύτερη ηθοποιό για το ρόλο της στη θεατρική παράσταση Arlequin, και εμφανίστηκε στο Martin Fierro βραβείο-που ορίστικε στην τηλεοπτική κωμωδία El Capo.
Το Gente ονομασε τη Lopilato "Το Πρόσωπο της Χρονιάς».
Η Lopilato παράλληλα με τον Rodrigo Gonzalez και τη Sabrina Garciarena επαιξε το 2008 στη σειρα Encandilados, φτιαγμένη ειδικά για κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και στη θεατρική παράσταση La Cenicienta με το Rodrigo Guirao Diaz.
Από το 2008 έως το 2009, πήρε το ρόλο μαζι με το Gebriel Goity,το Rodrigo Guirao Díaz,την Camila Bordonaba,τον Elias Viñoles και τον αδελφός της Darío Lopilato στη σειρά Atracción x4.

Το 2009, η Lopilato μαζί με το Nicolas Cabré και την Gimena Accardi έπαιξε στην ταινία Papa por un Dia.
Έδωσε τη φωνή της στην ταινία κινούμενων σχεδίων, Plumíferos, η οποία ολοκληρώθηκε το 2008, κυκλοφόρησε τελικά το Φεβρουάριο του 2010. Η Lopilato αυτή τη στιγμή παίζει σε νέα σειρά, την Alguien quen me quiera.

Η Λουιζάνα, ένας ντόπιος του Μπουένος Άιρες, η οποία αναφέρει τον τραγουδιστή Luis Miguel ως είδωλό της και τη Ρίβερ Πλέιτ αγαπημένη της ποδοσφαιρική ομάδα. Από το τέλος του Chiquititas και κατά τη διάρκεια του Rebelde Way ,είχε σχέση με το Φελίπε Κολόμπο για πέντε χρόνια, και χώρισαν μετά απ' τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης που αποκάλυψαν ένα ιδιωτικό στιγμιότυπο των δύο κατά τη διάρκεια της περιοδείας, Nuestro Tiempo Tour το 2003. Η Lopilato έκανε σχέση με το συμπρωταγωνιστή της στο Alma Pirata , Mariano Martínez το 2006, και ύστερα με τον τενίστα Χουάν Μόνακο, το 2008.

Τώρα είναι παντρεμένη με τον καναδό τραγουδιστή Michael Buble, στου οποίου το βίντεο κλιπ "Haven't Met You Yet εμφανίστηκε.
To σώμα της Luisana Lopilato έχει αναλογίες 92-56-90, 1.70 ύψος και 50 κιλά. Η Lopilato απόκτησε μεγάλη δημοτικότητα την περίοδο του Rebelde Way κι εμφανίστηκε σε πάνω από 50 έξώφυλλα,ενώ με τη συπρωταγωνίστρια της Catherine Fulop, κέρδισε συγκρίσεις κι από τότε έχει γίνει μοντέλο(άλλωστε ήταν και μικρή) για πολλές μάρκες, μόνη της ή μαζί με τους Erreway. Έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις κι έχει γίνει το μοντέλο σ' επώνυμες εταιρείες όπως 47 Street, Promesse, Gottex, Bubbaloo, John Foos, Pent Ten, Rebelde Way underwears, Ahora o Nunca, Susana, Kukuloco, Motor Oil Underwears for Juniors, Sugus Combinados, Coca-Cola, Axe, Muy Keff, McDonald's, Pent Ten, Gillette, L'Oreal Elviv, Marcela Koury, Nazaria Zapatos, Ona Saez Jeans, Ultimo κ.ά.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Ποιος γνωστός τραγουδιστής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς; Ποιος γνωστός τραγουδιστής έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς;  πριν 8 χρόνια
H Luisana Lopilato σταματάει τις προκλητικές φωτογραφίσεις! H Luisana Lopilato σταματάει τις προκλητικές φωτογραφίσεις!  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551