Αναζήτηση
Πάτρικ Χιούαρντ (Patrick Huard) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Πάτρικ Χιούαρντ είναι ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας, παρουσιαστής, σκηνοθέτης και παραγωγός.
Στη μεγάλη οθόνη, έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως τα La Vie après l’Amour, Nez Rouge, Sur le Seuil, Maman Last Call, Monica la Mitraille, Cadavres, Bon Cop Bad Cop και Funkytown. Μετά το Daddy Cool, θα εμφανιστεί στο Le Projet Omertà, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Λουκ Ντιόν.
Επίσης, το 2012 επιστρέφει στο σόου Star Académie, όπου συμμετείχε και το 2009 με εξαιρετική επιτυχία!
Στην τηλεόραση, έχει ερμηνεύσει καλούς και κακούς τύπους, ακόμη και μια drag queen σε σειρές όπως τα: Music Hall, Cover Girl, Fortier, Au Nom de la Loi και Taxi 0-22 για το τελευταίο έχει παραλάβει και το Βραβείο Artist το 2008 και 2009 στην κατηγορία Artist in a Comedy Show. Τις χρονιές 2009 και 2010 το κοινό του Καναδά τον ψήφισε ως Male Personality of the Year.
Ο Χιούαρντ έκανε την παραγωγή και σκηνοθέτησε το Taxi 0-22, όπως και την παραγωγή σε μουσικά βίντεο κλιπ, διαφημίσεις, ένα ντοκιμαντέρ για το Canal D, την πρωτη του μεγάλου μήκους ταινία, Les 3 P’tits Cochons, και πιο πρόσφατα το Filière 13.
Στη συνεχή προσπάθεια του να εξελίσεται, προσπαθεί σε συνεργασία με την Videotron και το Sid Lee, να ξεκινήσουν το πρώτο φορητό κανάλι, τη Lib tv.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551