Αναζήτηση
Μισέλ Ουίλιαμς (Michelle Williams) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
09/09/1980
Ηλικία
44
Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1980.

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Γουίλιαμς στο Μυστικό του Brokeback Mountain (BROKEBACK MOUNTAIN) του Ανγκ Λι, της χάρισε ένα βραβείο Broadcast Film Critics Association, όπως και υποψηφιότητες για Καλύτερο Β’ γυναικείο ρόλο στα SAG, τις Χρυσές Σφαίρες, τα BAFTA και στα Όσκαρ.

Το 2004, μοιράστηκε μια υποψηφιότητα στα βραβεία Screen Actors Guild με τις συμπρωταγωνίστριες της για το THE STATION AGENT. Το 2005, το Motion Picture Club την ονόμασε την πιο υποσχόμενη ηθοποιό του μέλλοντος. Το 2007 ήταν υποψήφια για βραβείο Independent Spirit, για την ερμηνεία της στο Η Γη της Επαγγελίας (LAND OF PLENTY) του Βιμ Βέντερς. Στο ανεξάρτητο Γουέντι & Λούσι (WENDY AND LUCY), η Γουίλιαμς συγκίνησε κι απέσπασε βραβείο ερμηνείας από τους κριτικούς κινηματογράφου του Τορόντο και την τρίτη της υποψηφιότητα για βραβείο Independent Spirit.

Στις επόμενες ταινίες της θα συνεργαστεί και πάλι με την Κέλυ Ράιχαρτ για το MEEK’S CORNER και στο TAKE THIS WALTZ με το Σεθ Ρόγκεν.

Άλλες ταινίες που έχει εμφανιστεί είναι το INCENDIARY, Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης (SYNECDOCHE, NEW YORK), το I'M NOT THERE, τα Οικογενειακά Μυστικά (IMAGINARY HEROES), το A HOLE IN ONE, το THE HOTTEST STATE, το THE HAWK IS DYING, το ME WITHOUT YOU, και το DICK. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Νησί των Καταραμένων (SHUTTER ISLAND), του Μάρτιν Σκορτσέζε με το Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ευρύτερα γνωστή έγινε με τη συμμετοχή της DAWSON'S CREEK, την τηλεοπτική σειρά του WB που ξεκίνησε το 1998 και διήρκησε έξι χρόνια.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Παντρεύτηκε η Michelle Williams Παντρεύτηκε η Michelle Williams  πριν 6 χρόνια
O Mark Wahlberg θα δωρίσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια στο όνομα της Michelle Williams O Mark Wahlberg θα δωρίσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια στο όνομα της Michelle Williams  πριν 6 χρόνια
10 ζεύγη Celebrities που μοιάζουν απίστευτα! 10 ζεύγη Celebrities που μοιάζουν απίστευτα!  πριν 7 χρόνια
Η Michelle Williams φωτογραφίζεται για τη Louis Vuitton Η Michelle Williams φωτογραφίζεται για τη Louis Vuitton  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551