Αναζήτηση
Πίτερ Μπεργκ (Peter Berg) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
11/03/1962
Ηλικία
62
Βιογραφικό
Κανείς δεν τον υπολόγιζε στην αρχή της καριέρας του, αλλά όταν γινόταν το θύμα της Λίντα Φιορεντίνο στο Last Seduction έκανε τους πάντες να μιλάνε για τον καινούριο neo noir σταρ. Ο ίδιος προτίμησε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του και είδε το όνομά του να αναφέρεται δίπλα σε αυτά των Ρόμπερτ Ντε Νίρο [Cop Land], Σάμιουελ Τζάκσον [The Great White Hype], Σπάικ Λι [Girl 6], Γουές Κρέιβεν [Shocker] κ.α.

Ως σκηνοθέτης έχει υπογράψει την καλτ μαύρη κωμωδία Very Bad Things με τους Κάμερον Ντίαζ, Τζον Φαβρό και Κρίστιαν Σλέιτερ, ενώ πέρσι πειραματίστηκε με το είδος των action movies [Rundown]. Πρόσφατα βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες [κατευθείαν στο #1 του box office] το επίσης δικό του Friday Night Lights, βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ βιβλίο του H.G. Bissinger, με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Ο Μάικλ Μαν έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει την παραγωγή της επόμενης ταινίας του, το πολιτικό θρίλερ The Kingdom.

Tέλος, έχει γίνει ευρέως γνωστός και από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές “Chicago Hope” και “Alias”. Στο Collateral υποδύεται τον ντετέκτιβ Ρίτσαρντ Γουάιντνερ, της Δίωξης Ναρκωτικών που προτιμά να «κλείσει» την υπόθεση όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται…

Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Η πολυτάραχη ζωή της Ριάνα στη μεγάλη οθόνη Η πολυτάραχη ζωή της Ριάνα στη μεγάλη οθόνη  πριν 8 χρόνια
Lone Survivor (2013) – Πρώτο trailer και πόστερ Lone Survivor (2013) – Πρώτο trailer και πόστερ  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551