Αναζήτηση
Σοφία Γεωργοβασίλη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Σοφία Γεωργοβασίλη γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα και είναι ηθοποιός.

 Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «ΑΡΧΗ» της Νέλλης Καρρά (2007). Έχει κάνει μαθήματα μοντέρνου χορού στον «Κρατήρα» με την Κική Μπάκα, όπως επίσης και μαθήματα ακροβατικών και φωνητικής.

Εχει παρακολουθήσει σεμινάριο αυτοσχεδιασμού και κίνησης με τον Κώστα Φιλίππογλου, παντομίμας με την Ασπασία Κράλλη καθώς και εργαστήριο υποκριτικής με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2009, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία μεγάλου μήκους “Μαύρο Λιβάδι”, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, όπου και πήρε το βραβείο γυναικείας ερμηνίας στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ της Σεβίλλης 2010.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε ως Σάρα, στο επεισόδιο «Σιωπή» της σειράς θρίλερ του Alpha "10η εντολή (2015)", σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου.

Στο θέατρο έχει παίξει στην παράσταση Love Bytes σε σκηνοθεσία Α. Κράλλη (Θέατρο «Από Μηχανής», 2003-2004), και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως, Όλια Λαζαρίδου, Σοφία Βγενοπούλου, Χλόη Μάντζαρη, Άρη Ρέτσο κ.α.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα του ALPHA με την 10η ΕΝΤΟΛΗ Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα του ALPHA με την 10η ΕΝΤΟΛΗ  πριν 9 χρόνια
"Γλάρος" παράταση για μερικές ακόμα παραστάσεις  πριν 9 χρόνια
Γλάρος του Άντον Τσέχωφ Γλάρος του Άντον Τσέχωφ  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551