Αναζήτηση
Το Jumanji επιστρέφει… στο Vodafone TV! | iShow.gr
Ειδήσεις
Το Jumanji επιστρέφει… στο Vodafone TV!
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
16:59
Τo θρυλικό Jumanji επιστρέφει και υπόσχεται συγκινήσεις, με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ και Κάρεν Γκίλαν. 16χρόνια μετά την πρώτη ιστορία και το παιχνίδι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

4 έφηβοι μπαίνουν μέσα στο φανταστικό κόσμο του Jumanji, που έχει πάρει τη μορφή video game και μεταμορφώνονται στην κυριολεξία σε άβαταρ της επιλογής τους. Έτσι, μπορεί να φαίνονται διαφορετικοί, για παράδειγμα ο χαμηλών τόνων Σπενς μεταμορφώνεται στον super δυνατό εξερευνητή (Ντουέιν Τζόνσον), όμως οι χαρακτήρες, οι φόβοι, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους παραμένουν.

Οι ήρωές μας θα ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους ψηφιακούς κινδύνους της ζούγκλας. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να τερματίσουν το παιχνίδι, να μάθουν να συνεργάζονται, αλλά και να ανακαλύψουν κάτι που άφησε πίσω του ο Alan Parrish, είκοσι χρόνια πριν.
Φοβάσαι πως το sequel δεν θα σε ευχαριστήσει όσο το original; Διάβασε παρακάτω γιατί δεν θα πρέπει να χάσεις αυτή την ταινία!
  1. Θυμάσαι όταν ήσουν μικρός και έβλεπες ασταμάτητα το Jumanji; Και τι δεν θα έδινες τότε για να μπορούσες να παίξεις και εσύ αυτό το απρόβλεπτο επιτραπέζιο. Πού το πάμε; Μα στη νοσταλγία βέβαια! Στο γεγονός πως αυτή η ταινία θα σε πάει πολλά χρόνια πίσω, θα σου υπενθυμίσει τα πρώτα, παιδικά σου συναισθήματα και θα ξυπνήσει το παιδί μέσα σου!
  2. Το Jumanji: Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα αποτελεί φόρο τιμής στον αξεπέραστο Ρόμπιν Γουίλιαμς, τον άνθρωπο που έκανε την ταινία Jumanji να παραμένει, ακόμα και τόσα χρόνια μετά, ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας. Με ποιο τρόπο αποδίδεται αυτή η τιμή; Αυτό μόνο η ταινία μπορεί να στο απαντήσει!
  3. Μα για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιότεροι! Αν ψάχνεις μια ταινία για να απολαύσεις μαζί με την οικογένειά σου, τότε το Jumanji είναι η καλύτερη, γιατί τα έχει όλα: δράση, χιούμορ, αγωνία και νοσταλγία. Είναι σίγουρο πως τα παιδιά σου θα το αγαπήσουν όσο το είχες αγαπήσει κι εσύ!

Με το Vodafone TV μπορείς να ενημερωθείς έγκαιρα, από τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια, να ανακαλύψεις τα πιο σπάνια ζώα στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, με τη σφραγίδα ποιότητας του Discovery και του National Geographic και να ζήσεις μοναδικές περιπέτειες με τους δημοφιλέστερους παιδικούς ήρωες! Όλες οι ταινίες, τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, τα κορυφαία blockbusters και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αμέσως μετά την προβολή τους στις αίθουσες του cinema, έρχονται σπίτι σου!

Και αν είσαι λάτρης των σειρών, απολαμβάνεις τη μεγαλύτερη ποικιλία όχι μόνο ταινιών, αλλά και σειρών με όλους τους διαθέσιμους κύκλους, on demand, για να δεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551