Αναζήτηση
Τι λέει ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ για το «Survivor» και τη Σάρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Τι λέει ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ για το «Survivor» και τη Σάρα
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
19:29

Από μόνη της, ήταν έκπληξη η σημερινή παρουσία του αγαπημένου ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως είναι γνωστό, η Σάρα Εσκενάζυ, από τους Μαχητές στο «Survivor», είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού. Έτσι, η παρουσιάστρια άρπαξε την ευκαιρία και λίγο πριν αποχαιρετήσει τον καλεσμένο της τον ρώτησε:

«Κλείνοντας την κουβέντα μας, πες μου πόσο μαχήτρια είναι η Σάρα;». Ο ηθοποιός έδειξε αμέσως ότι ένιωσε ελαφρώς άβολα με την ερώτηση: «Κλείνοντας την κουβέντα μας θα σου πω το εξής. Εγώ έχω στηρίξει όλη τη ζωή μου πάνω στην εντιμότητα και την ηθική -τουλάχιστον προσπάθησα. Θέλω να σου πω λοιπόν ότι σαν μπαμπάς το παιδί μου το λατρεύω, αλλά δεν θα μιλήσω καθόλου για το παιδί μου γιατί πιστεύω ότι 24 άνθρωποι πήγαν εκεί, σε ένα παιχνίδι να παίξουν, να διασκεδάσουν, κάποιος θα βγει πρώτος… Εγώ θεωρώ και τα 24 παιδιά μου, δίνω την ίδια ευχή και στους 24 και όταν θα βγει η Σάρα με το καλό, ας μιλήσει η ίδια. Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΣΟΠΑΣΜΑ

Η Ελένη Μενεγάκη διευκρίνισε στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ότι τη λέξη «μαχήτρια» δεν την είπε ως συνεπακόλουθο της ομάδας που βρίσκεται η Σάρα στο Survivor, αλλά για τον τρόπο που μάχεται. Ο ηθοποιός βούρκωσε και είπε:

«Ξέρω ποια είναι η κόρη μου, ξέρω τι έχει στο μυαλό της, ξέρω τι έχει στην ψυχή της, ξέρω το χαμόγελό της…».


Πηγή: www.tamtam.news
Σχετικά πρόσωπα
Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551