Αναζήτηση:
Τα πήρε η Μπαλατσινού με τους γονείς «παπαράτσι» και τα πρωινάδικα
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018
11:34


H Τζένη Μπαλατσινού έχει εξοργιστεί γιατί είδε σε πρωινή εκπομπή φωτογραφίες εκείνης και του πρώην συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου. Το πρώην ζευγάρι είχε πάει μαζί για να παρακολουθήσει αγώνες κολύμβησης στους οποίους συμμετείχε ο γιος τους Μάξιμος.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στο Instagram η Μπαλατσινού μίλησε για την κατάντια κάποιων γονιών οι οποίοι τράβηξαν φωτογραφίες εκείνης και του Κωστόπουλου και τις διοχέτευσαν στις πρωινές εκπομπές. 
Όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα σχολιάστηκε από τις πρωινές εκπομπές και κυρίως από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία από τότι φάνηκε να ενοχλήθηκε από την αναφορά της Μπαλατσινού στις τρέσες και τα πρωινάδικα. Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε χαρακτηριστικά:

«Μόνο εγώ νομίζω φοράω τρέσες. Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν το είχαμε παίξει καν. Η ίδια και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ανέβασαν τις φωτογραφίες; Γιατί κράζει μετά;», αναρωτήθηκε εύλογα η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ξεκουμπώθηκε και το μπούστο της παρουσιάστριας… Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.