Αναζήτηση
Συγκινεί ο Παπαργυρόπουλος: Επέστρεψε στο Μάτι και πρόσφερε χρηματικό ποσό | iShow.gr
Ειδήσεις
Συγκινεί ο Παπαργυρόπουλος: Επέστρεψε στο Μάτι και πρόσφερε χρηματικό ποσό
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
16:25

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2, για μια ακόμη φορά συγκινεί!

Ήταν από τους πρώτους επώνυμους που βρέθηκαν στο Μάτι, όταν η φονική πυρκαγιά σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της. Εκεί οπού χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και καταστράφηκαν ολάκερες περιούσιες.

Ο Νάσος μαζί με το greekreporter της ομογένειας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα, τα οποία προσφέρθηκαν στους πληγέντες.

«Πριν λίγο καιρό ζήσαμε μια τραγωδία ως Έλληνες. Κάποιοι απλά το είδαμε να συμβαίνει, όμως υπάρχουν συνάνθρωποι μας που έζησαν αυτόν τον εφιάλτη, σπίτια κάηκαν , δάση εξαφανίστηκαν, μα πάνω απ’ όλα τόσες πολλές ζωές χάθηκαν με ένα φρικτό θάνατο . Τότε οι συνεργάτες μου από το greekreporter κι εγώ ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους πληγέντες δημιουργήσαμε μια φιλανθρωπική σελίδα που ως αποτέλεσμα λόγω της δίκης σας αγάπης και ανθρωπιάς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα δινόταν στους πυρόπληκτους. Σήμερα η αποστολή μας έφτασε στο αίσιο τέλος της και όπως υποσχέθηκα έτσι έπραξα, δηλαδή να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια από την αρχή ως το τέλος και αυτός είναι ο λόγος που όλα καταγράφηκαν και δόθηκαν στην δημοσιότητα ως αποδεικτικά στοιχεία, για να χαρείτε και εσείς γνωρίζοντας ότι τελικά τα χρήματα σας έφτασαν εκεί που θέλαμε όλοι να φτάσουν!








Πηγή:www.markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Νάσος Παπαργυρόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551