Αναζήτηση
Survivor: Τρολάρισμα στον Αγγελόπουλο για το σπασμένο δόντι και τον τελικό! | iShow.gr
Ειδήσεις
Survivor: Τρολάρισμα στον Αγγελόπουλο για το σπασμένο δόντι και τον τελικό!
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
13:01

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπασε το δόντι του και το twitter πήρε φωτιά... Ατάκες, φωτογραφίες και τα σχόλια για την εμφάνιση στον τελικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μια ατυχία στο αγώνισμα της Κυριακής. Οι παίκτες του Survivor έπρεπε να τρέχουν με τα μάτια κλειστά και εκείνος πάνω στην ένταση, τράκαρε με δύναμη πάνω σε ένα από τα εμπόδια.

Εκείνος με ανησυχία έδειξε το σπασμένο του δόντι στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δεν έκρυψε την ενόχληση του. Όπως ήταν φυσικό και το twitter πήρε φωτιά με πολλούς να επικαλούνται τα …θαύματα του Άγιου Δομίνικου, να μιλούν για νέα τάση της μόδας, να σχολιάζουν την εμφάνιση του Ντάνου στον τελικό του Survivor, αλλά και να φτιάχνουν χιουμοριστικές φωτογραφίες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να του λείπουν δόντια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν απέφυγε το τρολάρισμα ούτε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρέα της να σκέφτεται πως τα πλάνα του τελικού θα μείνουν για πάντα στην ιστορία με το χαμόγελο του παίκτη με σπασμένο δόντι.

«Αν είναι ο Ντάνος στο τελικό, θα είναι με το σπασμένο δόντι; Δηλαδή θα παίζει μια ζωή σε πλάνα και θα γελάει ο Ντάνος και θα έχει δόντι… Έτσι μου έρχεται να του στείλω μια ρητίνη. Το επόμενο έπαθλο και εκεί θα δούμε αν θα είναι στημένο το παιχνίδι, θα είναι μια ρητίνη ή πορσελάνη» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να μην μπορούν να συνέλθουν από τα γέλια.

Πηγή: zappit.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Αγγελόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551