Αναζήτηση
Survivor 2: Τι κάνουν δύο celebrities στους νέους «Μαχητές»; | iShow.gr
Ειδήσεις
Survivor 2: Τι κάνουν δύο celebrities στους νέους «Μαχητές»;
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
20:02


Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα από τους νέους «μη διάσημους» παίκτες του reality επιβίωσης δεν είναι καθόλου άγνωστα στον χώρο της showbiz.

Για αρχή, οΘοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο πρώτος παίκτης που παρουσιάζεται στο video των νέων «Μαχητών», είναι γνωστό μοντέλο που έχει στο ενεργητικό αρκετές συμμετοχές σε fashion shows, editorial μόδας, αλλά και πολύ γνωστά διαφημιστικά spot.

Επίσης, οΧάρης Γιακουμάτοςδεν είναι η πρώτη φορά που στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Ανιψιός του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο Χάρης μετράει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια.

Ακόμα, ο Χάρης Γιακουμάτος έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις, την περίοδο που ασχολείτο αποκλειστικά με το πόλο και το modeling, ενώ στο ενεργητικό του έχει και μία μικρή συνεργασία με τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 την περίοδο που τον παρουσίασε η Βίκυ Καγιά.

Το οξύμωρο δε της υπόθεσης είναι πως οι «Μαχητές» τουSurvivor 2018αναφέρονται στα promo videos ως “non- famous” και όχι σαν μία ομάδα που ενδεχομένως να περιέχει και celebrities, αφήνοντας να εννοηθεί ότι απαρτίζεται από καθημερινά άτομα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.









Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Θοδωρής Θεοδωρόπουλος
Χάρης Γιακουμάτος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551