Αναζήτηση
Survival: Η αμοιβή των celebrities για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon | iShow.gr
Ειδήσεις
Survival: Η αμοιβή των celebrities για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
08:01

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι μηχανές για το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, το Survival, τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να αρχίσουν σε δεκαπέντε ημέρες.

Όπως και στο Survivor, στο παιχνίδι, που θα «στεγαστεί» στην παραλία της Κουρούτας, θα λάβουν μέρος δύο ομάδες, μία με αναγνωρίσιμα πρόσωπα και μία με «απλούς» ανθρώπους, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, ένας από τους πιο καλλίγραμμους άνδρες της εγχώριας showbiz, με δεκάδες φωτογραφήσεις και παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές, δέχθηκε κρούση για να πάρει μέρος στο Survival.

Η πρόταση για να πει το «ναι» περιλαμβάνει προκαταβολή ύψους 3.000 ευρώ και αμοιβή 4.000 ευρώ για κάθε μήνα παραμονής του στην παραλία του Survival. Αν και η αμοιβή δεν θα είναι ίδια για όλους τους παίκτες, celebrities και μη, τα ποσά που θα πάρουν θα κυμανθούν σε αυτά τα επίπεδα.

Επίσης, κατά τις ίδιες πηγές του People, το έπαθλο που θα πάρει ο μεγάλος νικητής θα είναι υψηλότερο από εκείνο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα ανέρχεται σε 150.000 ευρώ (έναντι 100.000 ευρώ).

People


Πηγή: www.markostv.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551