Αναζήτηση
Στο χειρουργείο ο Έκτορας Μποτρίνι: Τι συνέβη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Στο χειρουργείο ο Έκτορας Μποτρίνι: Τι συνέβη;
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017
14:01

Ο Έκτορας Μποτρίνι παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Ρενέ Σαραντινού πως τον επόμενο μήνα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στους μηνίσκους.

Τα έχεις "βροντήξει κάτω" κι έχεις φύγει;

Πολλές φορές και στην εκπομπή, το ίδιο και με τον Γρηγόρη, πολλές φορές. Σηκώνομαι, φεύγω από το γύρισμα και τα λέμε την άλλη μέρα, όπου του λέω: «Γρηγόρη, τα λέμε την άλλη μέρα, δεν συζητιέσαι». Δεν κρατάω κακία.

Έχεις άλλα χόμπι εκτός από τη μαγειρική;

Ψάρεμα, καταδύσεις, τένις. Σ’ ένα μήνα θα κάνω εγχείρηση για να μπορώ να παίζω, έχω πάθει ρήξη δύο μηνίσκων εδώ και καιρό, το έχω παραμελήσει λόγω δουλειάς και τώρα ήρθε η ώρα.

Σύμμαχος στη ζωή σου ποιος είναι;

Η οικογένειά μου, δεν είμαι παντρεμένος. Είμαι μοναχοπαίδι και φυσικά κακομαθημένο. Η μάνα μου μαγείρευε καλύτερα, παρόλο που ο πατέρας μου ήταν μάγειρας. Κοιτάμε μπροστά, δεν φοβάμαι τίποτα. Υπάρχει μεγάλη κρίση, εκεί που δούλευα 8 ώρες, τώρα δουλεύω 18 για να αντεπεξέλθω. Οικονομικά δεν ζορίζομαι, αλλά είναι δύσκολα. Οι τιμές στα εστιατόριά μου δεν είναι προσιτές γιατί το καλό σέρβις και η καλή ποιότητα στοιχίζουν. Καλό και φτηνό δεν υπάρχει, ποιότητα τιμής υπάρχει. Αν σου πω τι βλέπουν τα μάτια μου στα εστιατόρια που γυρίζω μέσα στις κουζίνες, θα βάλεις τα κλάματα, δεν θα ξαναβάλεις φαγητό στο στόμα σου.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Έκτορας Μποτρίνι
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551