Αναζήτηση
Στα 71 του ο Σταλόνε γυμνάζεται τόσο σκληρά σαν να είναι έτοιμος για το Rocky! | iShow.gr
Ειδήσεις
Στα 71 του ο Σταλόνε γυμνάζεται τόσο σκληρά σαν να είναι έτοιμος για το Rocky!
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
16:26


Από το πρώτο Rocky έχουν περάσει 42 ολόκληρα χρόνια. Ηταν τότε που ο άσημος Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να γράψει τη δική του ταινία στην οποία θα ήταν και ο πρωταγωνιστής.

Ο Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του οποίου το πλήρες όνομα του είναι Μάικλ Σιλβέστερ Γκαρντέτσιο Σταλόνε. Πήρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια του και έγραψε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Η ιστορία άρεσε στους παραγωγούς αλλά η αλλά το πρόβλημά τους ήταν πως ένας νέος και καθόλου γνωστός ηθοποιός θα μπορούσε να σηκώσει στους ώμους του τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Σταλόνε που από νωρίς έδειξε πόσο σπουδαίος και τρανός θα γινόταν κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερου σεναρίου, ενώ κέρδισε τελικά το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Σκηνοθέτη.

Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη όπου ακολούθησαν άλλες 5 ταινίες [Rocky II (1979), Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990), και Rocky Balboa (2006). Από το 2015 το Rocky έδωσε τη σκυτάλη στο Creed.



Παρά τις κακές κριτικές που πήρε η ταινία ο Σταλόνε δεν πτοείται και σε λίγους μήνες θα δούμε το Creed II.

Ο ηθοποιός στα 71 του χρόνια παρακαλώ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagam ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται τόσο σκληρά που νομίζεις ότι γυρίζει το πρώτο Rocky.

Μάλιστα τη λεζάντα γράφει: «Άλλη μια εύκολη γυμναστική. Είσαι μόνο όσο γέρος αισθάνεσαι εσύ και οι αρθρώσεις σου! LOL».






Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σιλβέστερ Σταλόνε
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551