Αναζήτηση
Σπυροπούλου-Λιάγκας: Από τα δικαστήρια στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό | iShow.gr
Ειδήσεις
Σπυροπούλου-Λιάγκας: Από τα δικαστήρια στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
18:51


Μπορεί στο παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είχαν διαφορές, τις οποίες αποφάσισαν να λύσουν στα δικαστήρια, ωστόσο όπως φαίνεται η κατάσταση έχει αλλάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, θα υποδεχθεί στο πλατό του «Late Night» την Κωνσταντίνα και όπως όλα δείχνουν η μεταξύ τους σχέση έχει ομαλοποιηθεί αισθητά.

Μπορεί μεν το δικαστήριο μπορεί να είχε αθωώσει τη Σάσα Σταμάτη για τα σχόλιά της κατά της Σπυροπούλου δε συνέβη, όμως, το ίδιο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ξανθιά πρώην παρουσιάστρια του ALPHA ζητούσε 250.000 ευρώ αποζημίωση για όσα είπε εναντίον της o πρώην σύζυγος και συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά on camera.

Τα 250.000 έγιναν αρχικά 50.000 ευρώ και στο τέλος ο Γ. Λιάγκας κατέβαλε 8.000 ευρώ στη Σπυροπούλου για τα υπονοούμενα που είχε αφήσει ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται για να την προστατεύουν.

Η δικαστική διαμάχη αποτελεί παρελθόν και για τους δύο και η πρόσκληση της εκπομπής «Late Night» αποτελεί ένα ακόμη βήμα μπροστά για την εξομάλυνση των μεταξύ τους σχέσεων.


Πηγή: mononews.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Γιώργος Λιάγκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551