Αναζήτηση
Σε περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο ο Διονύσης Τσακνής | iShow.gr
Ειδήσεις
Σε περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο ο Διονύσης Τσακνής
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010
13:11
Το γεγονός του φετινού χειμώνα ήταν αντικειμενικά οι παραστάσεις του Διονύση Τσακνή με τίτλο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» στην Αθήνα. Ο Διονύσης μεταφέρει την μεγάλη αυτή επιτυχία το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από τις 31 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου
ο Διονύσης Τσακνής θα περιοδεύσει : το Σάββατο 31 Ιουλίου στη Χίο, στην Παραλία Βολισσού, την Παρασκευή 6 Αυγούστου στη Νάουσα, στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας, το Σάββατο 14 Αυγούστου στον Αγιόκαμπο Λάρισας, την Πέμπτη 26 Αυγούστου στον Τύρναβο, στη Βρύση Τυρνάβου και την Παρασκευή 27 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη, στο Ίσωμα Καρυών.

Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση, τραγούδια δικά του αλλά και φίλων του από την κυκλοφορία του δίσκου του «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» με τραγούδια όπως ο «Λήσταρχος Νταβέλης» και η «Βουτιά» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Μαζί του τραγουδά μια νέα τραγουδίστρια, η δεκαεννιάχρονη Κασσιανή Λειψάκη, που ο Διονύσης πιστεύει ότι θα αφήσει εποχή στο ελληνικό τραγούδι.

Οι συναυλίες του Διονύση Τσακνή είναι μια παραγωγή της On The Road Productions.

Ο Διονύσης Τσακνής σπούδασε οικονομικές επιστήμες και μουσική και τον κέρδισε η δεύτερη. Για δύο χρόνια δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης του, την Καρδίτσα. Έχει εκδώσει 23 δίσκους, έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τη μουσική του (δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συναδέλφους του συνθέτες και στιχουργούς, αναμένοντας όπως πάντα, καινούριες συνεργασίες, ενώ τραγούδια του έχουν τραγουδηθεί από άξιους και δημοφιλείς τραγουδιστές, τραγουδίστριες και ηθοποιούς.

Το 1996 έκανε την πρώτη του απόπειρα στο χώρο του βιβλίου, εκδίδοντας, ένα διήγημα με τον τίτλο «Υπό προθεσμία» και από την ίδια χρονιά εργάστηκε ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Ξεχωριστή είναι η δωδεκάχρονη συνεργασία του με τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που συνεχίστηκε παρέα και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα σε μουσικές παραστάσεις ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
Αξίζει να σημειωθεί η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μίκης Θεοδωράκης, αναθέτοντάς του να μελοποιήσει το έργο του «Ο ήλιος και ο χρόνος» που πολλά χρόνια πριν, είχε μελοποιήσει ο ίδιος και να παρουσιάσει τις δύο εκδοχές του έργου, στο Μέγαρο Μουσικής την άνοιξη του 2000.

Συνοδοιπόροι στα μουσικά ταξίδια την τελευταία χρονιά ήταν o Αποστόλης και η Ειρήνη Ψυχράμη σε μια νεανική και φρέσκια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις.

Το 2007 ανέβηκε στην Πάτρα το θεατρικό μουσικό του έργο «Τι γυρεύεις στον ύπνο μου πατέρα;». Το παραπάνω έργο ήταν στο πλαίσιο του οργανισμού «ΠΑΤΡΑ – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».
Σχετικά πρόσωπα
Διονύσης Τσακνής
Κασσιανή Λειψάκη
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551