Αναζήτηση:
Ricki and the Flash (2015) – Η Μέριλ Στριπ είναι Rock Star
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017
14:28

meryl-streep-1024 (1)

H Meryl Streep έχει δοκιμάσει στην καριέρα της δεκάδες διαφορετικούς ρόλους με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε η μεγάλη κυρία του Αμερικανικού κινηματογράφου έχει μια μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται σαν χαμαιλέων, αλλάζοντας εμφάνιση και προφορές με τέτοια άνεση και δεξιοτεχνία που ελάχιστοι άλλοι συνάδελφοί της μπορούν να περηφανευτούν ότι διαθέτουν. Και η πρώτη φωτογραφία της ταινίας που κυκλοφόρησε από το περιοδικό People, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις ικανότητες.

Ο νέος της ρόλος την μεταμορφώνει σε αστέρι της ροκ, την Ricky, που παράτησε πολύ νωρίς την οικογένειά της για να βρει δόξα και πλούτη σαν rock star στην Καλιφόρνια. Χρόνια μετά, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη της όταν αυτή αντιμετωπίζει ένα διαζύγιο.

Το Ricki and the Flash σκηνοθετεί ο Jonathan Demme. Ο σκηνοθέτης της Σιωπής των Αμνών και του Φιλαδέλφεια αυτή τη φορά συνεργάζεται με την Diablo Cody που έχει γράψει το σενάριο.

mamie-gummer-3

Το ενδιαφέρον είναι πως τον ρόλο της αποξενωμένης κόρης της Julie, έχει η πραγματική κόρη της Μέριλ Στριπ η Mamie Gummer (που όπως φαίνεται από την φωτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη συγγένεια) ενώ μαζί τους είναι και ο Kevin Kline στο ρόλο του Pete του πρώην συζύγου της Ricky.

Το Ricky and the Flash είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, όμως μεταφέρθηκε στις 6 Αυγούστου του 2015, εμφανώς για να μπει στη σαιζόν των βραβείων.

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και το πρώτο trailer.

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.