Αναζήτηση
Ποια μάρκα αυτοκινήτων λατρεύουν οι Γυναίκες | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποια μάρκα αυτοκινήτων λατρεύουν οι Γυναίκες
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017
08:00

Δεν είναι ούτε η Ferrari, ούτε η Porsche, ή η Lamborghini. Οι Κυρίες και πάλι έκαναν την έκπληξη σύμφωνα με τον τελευταίο θεσμό Women’s World Car of the Year (Γυναικείο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς).

Ο θεσμός βραβείων διανύει ήδη την έβδομη χρονιά του, ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν αποκλειστικά γυναίκες δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου.

Το Honda Civic στέφθηκε νικητής στην κατηγορία «οικογενειακό αυτοκίνητο» ενώ το Jazz διακρίθηκε ως το πιο «οικονομικά προσιτό αυτοκίνητο». Η ιαπωνική μάρκα ήταν η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία που έλαβε τίτλους σε πολλαπλές κατηγορίες.

Η διαδικασία ψηφοφορίας για το θεσμό Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι ιδιαίτερα σχολαστική. Κάθε μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής υποβάλλει τις προσωπικές του υποψηφιότητες. Στα φετινά βραβεία τα 17 γυναίκες εκπρόσωποι του ειδικού τύπου από 14 διαφορετικές χώρες υπέβαλλαν προτάσεις για συνολικά 294 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια διαμορφώθηκε μία τελική λίστα με 32 αυτοκίνητα σε έξι διαφορετικές κατηγορίες. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου, ενώ η επιλογή γίνεται με μυστική ψηφοφορία.


Πηγή: www.markostv.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551