Αναζήτηση
Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε γιατί χώρισε με τον Κώστα Αποστολάκη | iShow.gr
Ειδήσεις
Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε γιατί χώρισε με τον Κώστα Αποστολάκη
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
12:01

Καλεσμένη στην εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ, η Πηνελόπη Πλάκα η οποία με αφορμή το ρόλο της στη σειρά «Οι συμμαθητές» έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι σε μια εποχή ωραία» είπε η Πηνελόπη Πλάκα για τα προσωπικά της, και συμπλήρωσε: «Έχει πολλά στοιχεία το σίριαλ, αλλά δεν είναι σίγουρα βγαλμένο από την πραγματικότητα».

Η ηθοποιός, επιβεβαίωσε μάλιστα τις σκέψεις της Μαρίας Μπεκατώρου που έλεγαν ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της ελεύθερα και δεν είναι έτοιμη να δεσμευτεί και να κάνει οικογένεια…

«Είναι ανάλογα με τις φάσεις. Εγώ την έζησα και τη φάση που ήμουν πολύ με κάποιον άνθρωπο, που συγκατοίκησα, που τα πέρασα όλα αυτά. Είναι πολύ ωραία. Απλά αλλάζουν αυτά. Προφανώς τρομάζεις όταν μπαίνεις σε αυτό. Γιατί όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και μπαίνεις ξαφνικά σε μια σχέση που είναι πολύ σοβαρή για εσένα και για τον άλλον. Είναι άνθρωπος σου εκείνη τη στιγμή. Τρομάζεις. Και λες τώρα που πάω παρακάτω. Δεν είμαι έτοιμη.

Μπήκα, το είδα, αλλά δεν είμαι έτοιμη. Εμπειρίες. Οφείλεται μόνο σε εμένα. Δεν είμαι έτοιμη να κάνω τελείως focus εκεί και να πω δεν βλέπω τίποτα άλλο, δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο και ασχολούμαι μόνο με μια σχέση. Γιατί η σχέση θέλει πολύ δουλειά και πρέπει να θέλεις να την κάνεις αυτή τη δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πλάκα.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Πηνελόπη Πλάκα
Κώστας Αποστολάκης
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551